亨氏清雞湯

4.5 5 0 165 165 亨氏清雞湯採用最優質的雞肉而烹製而成,製造出原汁原味的家常風味,讓您的菜餚更加獨特美味。只需將亨氏清雞湯添加到您的家常菜餚中,或在烹煮中以代替清水,即可製作出更美味的菜餚。它甚至可以用作湯底、醬汁、燉菜、炒菜、意大利麵醬和米飯。更重要的是,它不添加糖分和防腐劑,也是更健康的選擇。 <bR> <br> <ul><li>法國進口 </li> <li>使用整隻雞只製成,不添加激素和抗生素 </li> <li>無糖低脂 ,低熱量 </li> <li>不含人工色素和防腐劑 </li> <li>清真認證 </li></ul>
亨氏清雞湯

17/04/2023
原雞天然清雞湯
呢款清雞湯與我之前買的其他品牌一樣好味,用來煮餸好啱,可以突顯餸菜的味道。我又試過用來煮米粉,令米粉入味後就更美味
17/04/2023
亨氏清雞湯味道濃郁,係適合煮家常小菜的選擇。
亨氏清雞湯味道濃郁,係適合煮家常小菜的選擇,最緊要係不含人工色素和防腐劑,可以經常使用,我會繼續便用亨氏清雞湯嘗試製作出更美味的菜餚。
16/04/2023
亨氏清雞湯好清冇油,好有雞湯香味,簡單淥菜都可以令菜更添味道
亨氏清雞湯從鮮雞直接烹製而成,天然美味,不合化學物質和防腐劑,味道富有濃郁雞湯味而不油膩,健康又美味
15/04/2023
濃郁 滋味 真材實料
這是我第一次使用亨氏清雞湯,和我平日使用的實在太大分別了,濃郁美味太多了,從此以後只會買這個品牌,相對之下還比較省,因為濃郁很多。
14/04/2023
雞湯味道清香,鍾意用黎煮菜
清雞湯味道原汁原味,代替清水煮菜,小朋友都食多幾條,仲不添加防腐劑,完全放心食用。依家屋企長備,小朋友讚d野好食左
清香,濃味,有雞味
亨氏清雞湯味道濃香厚醇鮮甜,伴着其他食物煮食,更能突顯出其鮮味。不論烹煮蔬菜、煮麵、煲湯、火鍋湯底,都能夠提升食物的鮮味。
14/04/2023
純淨、香醇、安心使用
一打開亨氏清雞湯包裝盒,一陣清香雞湯味已揚溢。倒出使用,見到清純金黃色,而且知道由法國製造,沒有激素和抗生素,安心用來製作小朋友食品。 無論用來製作蒸水蛋,還是打邊爐,或者雲吞雞,甚至麵食都適宜。
鮮甜清香美味
與我之前買過的清雞湯,亨氏雞湯一樣好,飲得出它清甜、有鮮味、用來煮餸可以帶出餸菜的鮮香,而且亨氏本身歷史悠久,同屬信心保證
14/04/2023
一向用開清雞湯其實最重要都係味道,咁亨氏清雞湯無得輸。
天然 好用 抵用 一向用開清雞湯,最緊要睇產地,其次就睇價錢,其實最重要都係味道,咁亨氏清雞湯無得輸。
顏色清澈 味道濃厚 包裝精美
顏色清澈 味道濃厚 包裝精美 拎黎煮餸,放湯煮粉面都好夠味。 呢個包裝幾好,好似野飲咁,用唔晒可以放返落雪櫃保存!
方便快捷 能在短時間內幫助處理菜餚
使用方便 快捷嘅方法 能在短時間內幫助處理菜餚 提升食物嘅鮮味 無論係火鍋 蒸 炒 煮 都可以使用
13/04/2023
享氏清雞湯,鮮味,濃味,不油膩
首先選擇是盒裝易放存,其次是雞湯質地及味道,還有選擇材料及生產地方。 盒裝上的資料都很清晰及存放空間
有驚喜的產品
味道沒有雞肉腥味, 沒有油膩的感覺, 造出來的餸菜都很有鮮味, 會推介給家人和朋友, 是一個企得推介的產品
12/04/2023
香味濃郁 但清澈 質感唔錯 值得信賴
方裝同平時盒袋相約 但一開錫紙密封 一扭蓋 就可以轉開密封地方 倒出嚟都唔會污糟 方便易用 真係不錯
12/04/2023
清甜不油膩,濃郁鮮雞味
#清甜不油膩 #濃郁鮮雞味 早兩日突然好想飲上海必點的一個湯 那便是酸辣湯! 卡卡便膽粗粗嘗試自己整 唔試過整都唔知原來好容易 只要有一盒香淳的 #亨氏清雞湯 便輕鬆做到 鍾意亨氏清雞湯 採用最優質的雞肉而烹製出原汁原味的家常風味 令酸辣湯味道更有層次感 簡單將亨氏清雞湯添加平時家常菜餚 代替清水烹調食物 即時可製作出更美味的餸菜 甚至可以用作湯底、醬汁、燉菜、炒菜、意大利麵醬和米飯 皆因是以下種種原因 亨氏清雞湯絕對是健康之選 卡卡一家大細都飲得安心又放心 ✅️法國進口 ✅️使用整隻雞只製成,不添加激素和抗生素 ✅️無糖低脂 ,低熱量 ✅️不含人工色素 ✅️防腐劑 ✅️清真認證

問答

有一個關於此產品的問題? 在下面提問或回答,互相幫助更好地購買。

正在加載