Nutella à base de plantes
Nutella à base de plantes
3.7 sur 16 avis
recommandent
Depuis plus de 60 ans, Nutella est présent sur la table du petit-déjeuner de millions de personnes à travers le monde. Désormais, notre recette unique est également disponible dans une version végétalienne et à base de plantes.
Rechercher
Galerie des testeurs
Acheter maintenant
Anna

3 Avis

Lekkere smak maar erg zoet

Ik heb Nutella regelmatig gebruikt op brood en bij pannenkoeken. De smaak is romig en duidelijk hazelnootachtig, wat het erg lekker maakt. Het smeert makkelijk en is ideaal als zoete traktatie. Persoonlijk vind ik het wel erg zoet en daardoor niet iets wat ik dagelijks zou eten. Ook is het niet de meest gezonde keuze. Als af en toe iets lekkers is het prima, maar ik zou het met mate gebruiken.

Monika

13 Avis

Lekker smaak

Verassende lekker, is het traditional ombijtj pasta in ons gezin. Smaak is echt lekker .ons ombijtj kan niet meer zonder. Dit gezond varianten van Nutella is goed geslaagd ik raden dit zeker an.

Julie

4 Avis

Lekker

Ik ben lactoseintollerant, dus ik probeerde deze plantaardige nutella. Hij is iets zachter dan de gewone nutella, maar van smaak is hij zeker ok. Een beetje anders, maar zeker ook lekker!

D
Danny

Identiek aan het origineel

Ik probeer vaker vegan keuzes te maken, maar een goede vervanger voor choco-pasta bleef lastig. Tot nu! Ik heb deze nieuwe plantaardige Nutella bij de Albert Heijn [of vul je eigen winkel in] gehaald en hij stelt niet teleur. Hij tikt echt alle boxen aan: de structuur is perfect smeuïg, hij is heerlijk zoet en heeft precies die iconische hazelnootsmaak die je van het merk verwacht. Het leuke is dat hij ook super veelzijdig is. Natuurlijk is hij heerlijk op een gewone boterham, maar op warme toast smelt hij net even lekkerder. Ik gebruik hem inmiddels ook als topping op pannenkoeken met aardbeien, door de havermout voor een luxe ontbijtje, of zelfs als dip voor partjes banaan. Hij is misschien iets prijziger dan de klassieke variant, maar voor deze smaakbeleving heb ik dat er graag voor over. Voor mij de nieuwe standaard in de voorraadkast!

G
Gille

5 Avis

“Nutella Plant-Based – heerlijk & bewust

“De Nutella Plant-Based spread smaakt romig en zoet, net zoals de klassieke Nutella, maar dan volledig plantaardig. Lekker op brood of bij ontbijtjes, en het geeft echt dat vertrouwde hazelnootaroma. Fijn dat het een duurzamer alternatief is zonder concessies te doen aan smaak. Zeker een aanrader voor wie plantaardig wil proberen!”

B
Berre

6 Avis

Lekker

De originele Nutella was een chocolade die ik erg lekker vond. De plantaardige variant vond ik ook erg lekker. Ik vind dat er geen smaakverschil tussen beide is.

K
Kelly

Chocolicious

Nutella het merk dat we allemaal kennen. De choco die we allemaal verkiezen. En nu ook plant based. 100 procent plantaardig en ligt van smaak heel dicht bij de gewone Nutella. Misschien net iets minder zoet. Zeer creme-achtige structuur

Sophie

Nutella

Erg lekker! Ik doe het iedere ochtend op mijn brood en het bevalt zeker goed! Ik ga vandaag nog 3 nieuwe potjes kopen voor in de voorraadkast! Zeker aan te raden! Ik zou het zeker halen!

Chris
Chris

112 Avis

Nutella plant based

De plant based nutella ideaal voor mensen die lactose intolerant zijn maar qua smaak niet echt mijn ding ik koop het niet wanneer ik de gewone nutella verdraag, wel goed alternatief voor hen die de gewone niet verdragen

Katrien
Katrien

193 Avis

smaak kan beter

Deze is lekker, maar niet écht lekker. Dé Nutella smaak kunnen wij er alvast niet in vinden. de textuur is Ok en het smeert ook goed, maar wij kopen deze niet meer.

Acheter maintenant

Aie toujours ce produit à portée de main ! Clique ici et obtiens-le maintenant.

€4.49Albert HeijnAcheter maintenant

© 2026 The Brand Power Company. Tous droits réservés.