AH Terra Base liquide végétale
AH Terra Base liquide végétale
4.6 sur 9 avis
recommandent
AH Liquid Basic est parfait pour préparer votre repas quotidien de pommes de terre, de légumes, de viande ou de poisson. Dans un emballage pratique.
Rechercher
Acheter maintenant
Amanda
Amanda

21 Avis

Heerlijk en gezond

Ik was aanvankelijk wat terughoudend om zo'n product te gebruiken, omdat mijn ervaringen ermee in het verleden nogal wisselvallig waren. Maar ik was meer dan aangenaam verrast. Alles wat ik ermee klaarmaakte – inclusief biefstuk – smaakte precies hetzelfde alsof ik boter had gebruikt. Een echte aanrader.

T
Tamara

17 Avis

Goed product

AH terra vind ik een goed product voor in de keuken. Mijn vlees bakt niet aan , je hebt niet veel nodig . Mijn gebakken vlees smaakt hetzelfde . En het is gezonder dan gewone boter . Dus zeker een topper.

B
Britt

6 Avis

Handige verpakking

De eerste keer dat ik dit product heb gekocht en heb goed gevonden. De verpakking is groter dan deze die ik nl koop maar geniet wel mijn voorkeur omdat je er langer mee kan doen. Goede prijs/kwaliteit.

163 Avis

Makkelijk op vakantie

We hebben deze meegenomen op vakantie in plaats van een standaard "boterbaksteen". Wij zijn tevreden. De fles lekt niet, doseert gemakkelijk en gaf niet echt een smaakverschil met gewone boter.

R
Robin

97 Avis

Spat vrij fel

Op zich vrij goede vetstof, verbrand niet snel. Spat wel heel vel, al heb ik de indruk dat het bij de ene fles erger is dan we andere. Smaakt ook goed en komt in de buurt van een echte botersmaak.

K
Kim

5 Avis

Goladen butter

Super goede boter handig verpakt, blijft lang goed en gebruiksvriendelijk. het spetterde ook niet in de pan en de smaak is zeer goed

Sofie

9 Avis

Gemakkelijk

Wij gebruiken deze vaak om te koken. Ik vind deze handig in gebruik en het lukt goed om alles te bakken. De prijs valt ook goed mee. Ik gebruik graag het gamma terra

75 Avis

Perfecte vervanger voor kookroom of melk

De AH Terra Plantaardig Vloeibaar Basis is echt een handige aanvulling voor wie plantaardig kookt of wil minderen met zuivel. Ik gebruik ’m vooral als vervanger voor kookroom of melk in hartige gerechten zoals pasta’s, sauzen en soepen, en hij doet z’n werk verrassend goed. De smaak is neutraal, wat ideaal is: het overheerst niet, maar maakt je gerecht wel romig en vol. De textuur is mooi vloeibaar en mengt goed zonder te schiften. Ook fijn: het is ongezoet, dus je kunt het veelzijdig inzetten – zelfs in koffie of pannenkoekenbeslag. Wat ik ook waardeer, is dat het product van Nederlandse bodem komt en in een redelijk duurzame verpakking zit. luspunten: Neutrale, romige smaak Geschikt voor veel gerechten Plantaardig én ongezoet Goede prijs-kwaliteitverhouding

F
Femke

123 Avis

Goede bak’boter’

Ik koop deze vloeibare bakmargarine altijd in de AH. Het product is makkelijk te doseren en geeft steeds een goed resultaat. Bovendien heeft het ook een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding.

Acheter maintenant

Aie toujours ce produit à portée de main ! Clique ici et obtiens-le maintenant.

€1.89Albert HeijnAcheter maintenant

© 2026 The Brand Power Company. Tous droits réservés.