Ajax Nettoyant Multi-Surfaces Eucalyptus

Ajax Nettoyant Multi-Surfaces Eucalyptus

4.6 sur 29 avis
recommandent
Nettoyez votre habitation en un tournemain avec le Nettoyant Multi-Surfaces Eucalyptus Ajax. Pas besoin de frotter ni de rincer.
Rechercher
Galerie des testeurs
Acheter maintenant
Sandra

1 Avis

Heerlijk geurtje ’

Aan genaamd product, niet agressief voor je huid ’bij het poetsen ,ook heel belangrijk voor mij ,met zo een gevoelige huid,een dag je na het poetsen nog een vleugje parfum

Carol
Carol

21 Avis

heerlijke geur die lang houdt

Dit schoonmaakproduct van Ajax is zuinig in gebruik en zorgt voor een langdurig fris resultaat. Na gebruik ruikt ons huis heerlijk zonder dat de geur overheerst. Ik kan dit product dan ook ten zeerste aanbevelen.

Kathy
Kathy

14 Avis

Lekkere geur

De ajax eucalyptus gebruik ik enkel in de winter Ik vind dit zo een ontspannend ,relaxte geur Vroeger was de geur wel wat intenser en bleef die iets langer hangen .

K
Kelly

2 Avis

Super product heerlijke geur en kuist pr

Heel goed product kuist goed en ruikt heel lekker. Ik gebruik dit dagelijks ook veel andere lekkere geuren in dit assortiment

Anja

Vreemde geur

Ik gebruik steeds de allesreiniger met citroen, maar omdat deze was uitverkocht heb ik deze met eucalyptus eens geprobeerd. Helaas vind ik het geen voltreffer. De geur is oké maar niet heel fris, hierdoor kuis ik niet graag met dit product, volgende keer neem ik weer de citroen versie.

Anouschka

Lange frisheid in huis

Super tevreden ! Ruikt heel fris en de geur blijft ook lang in huis hangen. Geeft geen strepen of vlekken na het reinigen. Ik doe ook een scheutje in mijn water voor het stof te verwijderen en ook hierbij een aangename geur in de gehele ruimte.

Nancy
Nancy

29 Avis

Ajax Allesreiniger

Het blijft heerlijk fris naruiken Poetst goed Ik gebruik het op kot bij mijn studenten , als ook thuis .. Niet agressief voor de handen of deficile oppervlaktes Ik raad het iedereen zeker aan

Sandrien
Sandrien

Goed product

Goed product, ik hou van de geur. Ik gebruik de allesreiniger voor zowel vloeren als voor de ramen. Ik raad het zeker aan om te proberen.

Khaila
Khaila

33 Avis

Sterke geur

Het is een goed product, maar ik vind persoonlijk de geur iets te sterk. De dterke geur blijft niet lang maar tijdens het kuisen vind ik het heel overheersend.

B
Beau

3 Avis

Efficiënt kuisproduct

Het ruikt heel lekker en maakt ook goed schoon en heeft een handige dop die meteen de juiste hoeveelheid in je water doet. Heel tevreden van dit product!

Acheter maintenant

Aie toujours ce produit à portée de main ! Clique ici et obtiens-le maintenant.

© 2025 The Brand Power Company. Tous droits réservés.