Batiste Shampoing Sec Sensitive
Batiste Shampoing Sec Sensitive
4.6 sur 25 avis
recommandent
Vous cherchez un shampoing sec qui est doux pour votre cuir chevelu sensible ? Le Shampoing Sec Sensitive Batiste offre une formule douce pour les cuirs chevelus sensibles. Le shampoing sec a été testé sous contrôle dermatologique.
Résumé de l'avis par IA

Le shampoing sec Batiste Sensitive absorbe le sébum et réduit l'aspect gras des cheveux. Il procure une sensation de fraîcheur et une apparence de cheveux propres, comme fraîchement lavés. Le produit est jugé pratique pour espacer les lavages et gagner du temps. Sa formule douce est adaptée aux cuirs chevelus sensibles et ne laisse pas de traces blanches ni de résidus poudreux. Les utilisateurs apprécient sa facilité d'utilisation et son efficacité. Certains le considèrent comme le meilleur produit du marché et le recommandent. Il contribue à donner du volume aux cheveux et possède une odeur agréable ou subtile. De plus, il n'alourdit pas les cheveux, peut être utilisé sur cheveux foncés et son prix est considéré comme abordable. Il est également mentionné qu'il peut masquer les cheveux gris.

Voir plus
Rechercher
Galerie des testeurs
V
Vicky

12 Avis

Super zacht en toch sterk

Deze is heel mild voor je huid, als je van andere Droogshampoo jeuk krijgt dan waarschijnlijk van deze niet. Ondanks dat hij heel licht en zacht is doet hij zijn werk verbazend goed

goed goed foed

goed eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

F
Feride

12 Avis

Batiste sensitive droogshampoo

İk vind deze droogshampoo goed werken. Mijn haar voelt snel frisser aan en het is handig als je weinig tijd hebt . Wel moet je voorzichtig gebruiken, want als je veel sprayt , laat die witte waas achter in u haar . Als je niet te veel gebruikt en goed uitborstelt werkt het prima.

Linde

Handig gebruik

Het is snel en makkelijk te gebruiken en je heb niet veel nodig voor een goed effect en het beschadigt je haar niet ik raad het zeker aan

Y
Yana

5 Avis

Tevreden!

Ik gebruik deze droogshampoo wekelijks en ben er erg tevreden over. Het maakt mijn haar snel fris zonder enige irritatie, wat fijn is voor mijn gevoelige hoofdhuid. De geur is zacht en aangenaam, zeker een must-have voor tussen wasbeurten door.

F
Feham

Super et efficace

Je l’utilisais quand mes cheuveux avaient tendance à être gras , pour éviter de laver plusieurs fois par semaine ou quand je suis tres pressé je le mets et je le laisse agir 10 minutes , je brosse après , mes cheuveux sont magnifique sans aucune trace du shampooing blanche, souple on dirait que je les ai lavé et coiffé magnifique le résultat

B
Brenda

3 Avis

Droogshampo

Als ik weinig tijd heb gebruik ik wel eens droogshampoo. Dit merk is echt het beste dat er is. Hij maakt het haar niet zwaarder, bat of wit(zoals sommige merken) het ruikt bovendien heel fris… net of je haar gewassen is

E
Eda

8 Avis

Geweldig voor gevoelige hoofdhuid

Mijn hoofdhuid is erg gevoelig en raakt snel geïrriteerd, dit is een perfecte droogshampoo voor een gevoelige hoofdhuid. Mijn haar word ook snel vet dus ik zocht als een tijdje naar een goede droogshampoo

2 Avis

Mijn redder tegen vet haar

Door het stylen van mijn haar met warmtetools wordt mijn haar snel vet, dus een goede droogshampoo is echt een must voor mij. Ik heb er meerdere geprobeerd, maar de Batiste Sensitive droogshampoo is echt topp!! Hij laat geen witte waas achter in mijn haar en geeft het juist een frisse look met extra volume. Echt een lifesaver tussen wasbeurten door.

Shrisha

7 Avis

Best droogshampoo

Ik ben dol op deze droogshampoo .Het is heel makkelijk in gebruik en een slim product.Batiste sensitive droogshampoo is de beste.Ik gebruik het graag en ik zou het iedereen aanraden.

© 2026 The Brand Power Company. Tous droits réservés.