4.8 sur 11 avis
recommandent
Très bon
Mon fils adore. C'est pratique à lui donner comme collation. Mon mari adore ça aussi. Le format permet d'en glisser dans la boîte à tartine comme dessert ou comme goûter.
Très bon goût
J'ai pu tester ces yaouchez un petit garçon que je garde régulièrement. Lui en raffolent et moi je les trouve aussi très bons mais chers comme souvent...
delicieux
Qui a dit que c'était réservé aux enfants? j'ai toujours manger des petits Gervais aux fruits et ceux ci sont mes préférés, on les a même essayé glacé et c'est vraiment pas mal
Mon meilleur quatre heure
Qui a dit que ce produit était seulement utilisé pour les enfants, j ai 51 ans et j ai toujours beaucoup aimé ces laitages, surtout à la fraise,c est évident que j en mange plus qu un.
lekker en voedzaam
Deze yoghurtjes zijn geweldig als tussendoortje. De kindje smullen ervan en ik weet als mama dat ik ze een gezonde traktatie geef. We maken er ook ijsjes van door een leper erin te prikken en ze een dag in de diepvries te steken.
Lekker maar veel suiker
Mijn peuter is zot van deze danoontjes. Ze vindt alle smaken even lekker. Alleen vind ik het wel enorm jammer dat er veel suiker in verwerkt zit. Er zit in één potje evenveel suiker als in een cola.
Lekkere Smakjes
De Smaken zijn super lekker. Mijn lievelingse zijn aardbei en banaan. Radar het zeker aan voor al voor kinderen. Mijn nigten houwen ervan.
Nostalgisch lekker
Danoontje is al jaren een favoriet bij jonge kinderen – en dat is niet zonder reden. Het is een klein, handig toetje op basis van zuivel, met een zachte fruitsmaak. Leuk verpakt, makkelijk mee te nemen en vooral een hit bij peuters en kleuters. Tip: leg het in de diepvries, heerlijk als ijsje op een warme dag
Lekker tussendoortje
Hier thuis wordt danoontje gegeten op ieder moment van de dag. Het is een lekker tussendoortje. Voedzaam en niet te zoet.