4.2 sur 7 avis
recommandent
Lekker vol smaak
Deze confituur met bosbessensmaak is heerlijk, ik proef geen enkel verschil. Lekker en gezond! Smeert gemakkelijk op je boterham, Onze kinderen smullen er ook van.
Lekkere confituur
Ik ben grote fan van confituur van het merk Hero en zeker de zero varianten omdat ze geen suiker bevatten. De smaak van de blauwe bessen komt goed door zonder dat het chemisch smaakt of naar zoetstoffen.
Lekkere jam
De jam is lekker , goede consistentie, niet te zoet van smaak en minder calorieën dan gewone jam, ook lekker op de pannenkoeken ipv de boterham, geen te grote pot zodat hij niet te lang geopend moet blijven staay
Heerlijke jam
Hero Blauwe Bessen Zero is een heerlijke verrassing; de volle smaak van blauwe bessen is er helemaal, maar dan zonder de toegevoegde suikers! Hij smeert lekker en je geniet zonder schuldgevoel van die heerlijke bessensmaak op je cracker of boterham. Echt een topper voor op je ontbijttafel als je slim wilt smullen!
Laag in calorieën
Heerlijk op een boterham of toast. Geen schuldgevoel want bevat maar weinig calorieën. Iedereen hier thuis is fan.van deze heerlijke jam.
Blauwe bes zero
Heel lekker Ben suiker patiënt en dan is deze jam echt een verrijking voor op de boterham
Acheter maintenant
Aie toujours ce produit à portée de main ! Clique ici et obtiens-le maintenant.