Hero Jam myrtilles zéro
Hero Jam myrtilles zéro
4.2 sur 7 avis
recommandent
Découvrez la délicieuse confiture Hero zéro myrtille ! C'est la pâte à tartiner idéale pour les personnes soucieuses de leur apport calorique. Avec seulement 7 kcal par portion (15g), vous vous régalerez sans culpabilité.
Rechercher
Acheter maintenant
Katrien
Katrien

200 Avis

Lekker vol smaak

Deze confituur met bosbessensmaak is heerlijk, ik proef geen enkel verschil. Lekker en gezond! Smeert gemakkelijk op je boterham, Onze kinderen smullen er ook van.

F
Femke

137 Avis

Lekkere confituur

Ik ben grote fan van confituur van het merk Hero en zeker de zero varianten omdat ze geen suiker bevatten. De smaak van de blauwe bessen komt goed door zonder dat het chemisch smaakt of naar zoetstoffen.

Chris
Chris

112 Avis

Lekkere jam

De jam is lekker , goede consistentie, niet te zoet van smaak en minder calorieën dan gewone jam, ook lekker op de pannenkoeken ipv de boterham, geen te grote pot zodat hij niet te lang geopend moet blijven staay

Nathalie
Nathalie

7 Avis

Heerlijke jam

Hero Blauwe Bessen Zero is een heerlijke verrassing; de volle smaak van blauwe bessen is er helemaal, maar dan zonder de toegevoegde suikers! Hij smeert lekker en je geniet zonder schuldgevoel van die heerlijke bessensmaak op je cracker of boterham. Echt een topper voor op je ontbijttafel als je slim wilt smullen!

Lieve

231 Avis

Laag in calorieën

Heerlijk op een boterham of toast. Geen schuldgevoel want bevat maar weinig calorieën. Iedereen hier thuis is fan.van deze heerlijke jam.

Nancy
Nancy

29 Avis

Blauwe bes zero

Heel lekker Ben suiker patiënt en dan is deze jam echt een verrijking voor op de boterham

Sonja
Sonja

5 Avis

Lekkere confituur

Veel bessen en niet te zoete confituur ,ik veel het iedereen aan

Acheter maintenant

Aie toujours ce produit à portée de main ! Clique ici et obtiens-le maintenant.

€3.69Albert HeijnAcheter maintenant

© 2026 The Brand Power Company. Tous droits réservés.