Hugo Boss Men Eau de Toilette
4.7 sur 7 avis
recommandent
Lekkere geur
Mijn zoon gebruikt deze parfum bijna dagelijks. Het is een frisse geur en blijft ook wel lang hangen. Ik moet hem wel een beetje temperen met het spuiten van parfum, want hij zou teveel aandoen en dan is het een te overheersend. Maar dit is toch zijn beste parfum die hij staan heeft tussen het hele assortiment parfums die hij heeft.
Frisse geur
Heerlijke frisse geur, die niet overweldigend is maar fijn. Blijft lang hangen. Mooie fles, stoer uiterlijk. Voor de stoere, sportieve mannen.
Fris en stoer
Mijn man gebruikt deze Hugo Men Eau de toilette al een tijdje. Een stoere, maar frisse en aangename geur. Steeds aangenaam wanneer hij deze draagt.
Een frisse, mannelijke geur
Hugo Boss Men is een frisse, mannelijke geur die perfect is voor dagelijks gebruik. De combinatie van groene appel, kruidige accenten en houtachtige tonen zorgt voor een energieke maar stijlvolle geur. Niet te zwaar, niet te zoet – gewoon een tijdloze klassieker die altijd in de smaak valt. Langdurig, subtiel, en betrouwbaar. Een echte favoriet!
Boss by Name, Boss by Nature
Deze geur straalt zelfvertrouwen en stijl uit. Ideaal voor zowel overdag als ’s avonds. Blijft lang hangen en krijgt vaak complimenten
Goed parfum
Dit parfum van Hugo Boss heeft een zeer aangename geur. Het is fris maar toch herkenbaar en niet te zwaar. Zeker het proberen waard als je van frisse geuren houdt!
Acheter maintenant
Aie toujours ce produit à portée de main ! Clique ici et obtiens-le maintenant.