4.7 sur 15 avis
recommandent
zeer fris parfum voor heren
een heel fris aangenaam parfum voor heren. Een typische Boss geur, en zeker voor de lente/zomer. Deze parfum al meermaals gekocht voor mijn zonen. Parfum blijft vrij lang hangen. En is ook betaalbaar.
A good present for your man
I've bought it for my husband's birthday. The scent opens fresh and clean with subtle citrus notes, followed by a spicy and woody character that gives it a masculine and confident feel. The fragrance lasts well and feels professional and modern.
Très bon
Il est très fresh et le parfum persiste très bien c’est un parfum qu je recommande à tout le monde très bon et le prix il est très bon aussi si vous voulez sentir bien acheté ça
“Fris&verfijnd: HugoBoss Eau de toilette
“Deze Hugo Boss eau de toilette ruikt lekker fris en houdt de hele dag aan. Niet te zwaar, perfect voor dagelijks gebruik of een avondje uit. De verpakking ziet er stijlvol uit en voelt luxe aan. Voor wie een subtiele maar aangename geur zoekt, echt een aanrader.”
Hugo boss
Mijn man gebruikt deze parfum op aanraden van mij, en het is echt een heerlijke frisse zomergeur! Ik vind dit 1 van de lievelingsgeuren ! Ik hou ervan als hij deze geur aan heeft. En hij vind hem ook heerlijk goed ruiken
Sterke geur
Dit is voor mij een frisse en vooral zeer energieke geur. Hij is zowel geschikt voor in de ochtend als in de avond te dragen. Hij is tijdloos en altijd en overal een goede keuze.
Très frais
Mon compagnon à pu tester ce parfum grâce à un échantillon. Il a tout de suite adoré cette odeur de fraîcheur. Il en est fan. Ce parfum convient parfaitement à un homme.
Top eau de toilette voor heren
Ik heb deze eau de toilette gekocht voor mijn partner. Heerlijke geur, niet overheersend. Bestaat al lang, en blijft een echte topper
Lekkere geur
Mijn zoon gebruikt deze parfum bijna dagelijks. Het is een frisse geur en blijft ook wel lang hangen. Ik moet hem wel een beetje temperen met het spuiten van parfum, want hij zou teveel aandoen en dan is het een te overheersend. Maar dit is toch zijn beste parfum die hij staan heeft tussen het hele assortiment parfums die hij heeft.
Acheter maintenant
Aie toujours ce produit à portée de main ! Clique ici et obtiens-le maintenant.