Labello Strawberry Shine
Labello Strawberry Shine
4.4 sur 40 avis
recommandent
Résumé de l'avis par IA

Ce produit est largement apprécié pour son hydratation efficace, rendant les lèvres douces et nourries, et aidant à soulager les lèvres sèches ou gercées. Son agréable parfum et goût de fraise est souvent jugé subtil et non envahissant par beaucoup. Il confère une belle brillance et une couleur discrète, allant du rouge au rose, perçue comme naturelle. De nombreux utilisateurs apprécient sa texture non collante et non grasse, le trouvant confortable sur les lèvres pour un usage quotidien et une facilité de transport. Cependant, certains le trouvent collant ou préféreraient un baume sans couleur, et quelques-uns notent que sa tenue n'est pas toujours durable, nécessitant des réapplications fréquentes. Malgré cela, il est souvent considéré comme un produit favori offrant un double bénéfice (couleur et soin), bien que quelques utilisateurs privilégient toujours la version classique de Labello ou trouvent son odeur/goût moins agréable.

Voir plus
Rechercher
Galerie des testeurs
T
Tiana

2 Avis

Labello strawberry shine

Dit product voelt zeer goed aan op de lippen, en geeft een zeer mooi natuurlijk kleurtje. De Labello voelt niet plakkerig aan. Zeker een aanrader!

E
Els

15 Avis

te kleurige, plakkerig

gebruik al jaren labello lippenstift vr droge gebarsten lippen. Maar deze is niet mijn favoriet. te veel kleur pigment en te plakkerig gevoel op de lippen. Verkies de kleurloze, al eeuwenoude gekende lipbalsem van labello.

Carol
Carol

42 Avis

Goede hydratatie

Deze Labello Strawberry Shine zorgt voor een goede hydratatie maar ik prefereer een lippenbalsem zonder kleur of glans. Ook vind ik deze een beetje plakkerig net na het aanbrengen.

Nathalie
Nathalie

12 Avis

Labello aardbei

Heel fijne hydraterende Labello lippenstiftje voor je lippen te hydrateren en te verzorgen ,geen vettig gevoel maar en een lekkere smeuïge textuur met een lekker aangenaam aardbei geurtje. Mijn lippen geneesden al na 1x gebruik

Katrien
Katrien

163 Avis

lippenbalsem met geur

Zoals verwacht is deze lippenbalsem zacht voor je lippen en zijn je droge lippen gevoed en snel zacht. De geur die erbij komt is voor mij minder een dingetje.

T
Tifanie

1 Avis

Aanrader!

Zeer aangenaam in gebruik met een fijne geur erbovenop! Plakt niet en voel je niet op de lippen waardoor je je comfort blijft behouden.

Suzanne

2 Avis

Heerlijk zachte lippen met een zoete gla

Labello Strawberry Shine is echt mijn favoriet! De geur en smaak van aardbei zijn heerlijk en niet te overheersend. Wat ik vooral fijn vind, is dat mijn lippen meteen zacht en gehydrateerd aanvoelen, zonder plakkerig te zijn. Daarnaast geeft het een subtiel rood glansje dat er natuurlijk uitziet, alsof je net een beetje lipgloss hebt opgedaan. Perfect voor dagelijks gebruik, zowel in de zomer als in de winter. Ik heb altijd eentje in mijn tas zitten. Het is niet alleen verzorgend, maar ziet er ook nog eens leuk uit. Echt een top product voor wie zachte, stralende lippen wil!

Amine

4 Avis

Goede product

De Labello Aardbeienglans ruikt heerlijk fruitig en geeft een mooie subtiele rode glans. Hydrateert goed, maar slijt vrij snel dus moet je regelmatig opnieuw aanbrengen. Ideaal voor dagelijks gebruik, vooral als je iets simpels en verzorgends zoekt met een vleugje kleur.

N
Nora

1 Avis

Fijne lippenbalsem

Super fijne lippenbalsem met een mooie kleur! Vaker gebruikt, en koop steeds een nieuwe als het op is. Mijn lippen zijn totaal niet ruw/droog meer.

Sivan

14 Avis

Heerlijk en verzorgend!

Heerlijk en verzorgend! Ik ben dol op deze Labello! Hij ruikt lekker naar aardbei, geeft een subtiel rood glansje en maakt mijn lippen superzacht. Echt een favoriet die ik altijd in mijn tas heb!

© 2026 The Brand Power Company. Tous droits réservés.