LEGO Speed Champions 76934 Supercar Ferrari F40
LEGO Speed Champions 76934 Supercar Ferrari F40
4.9 sur 6 avis
recommandent
Dépasse tout le monde avec la Supercar Ferrari F40 76934 LEGO Speed Champions ! Le véhicule rouge emblématique est un indispensable dans la collection des vrais amateurs de voitures.
Rechercher
Acheter maintenant
H
Hayrunnisa

17 Avis

Leukste Lego’s

Ik vond het echt leuk om te maken als een lego fan. Er was een duidelijke gebruiksaanwijzing en makkelijk opbouw. Voor mensen die het moeilijk vindt om een lego te maken zou het een leuke begin zijn. Het is nou dus ook een van mooiste piece van mijn collectie.

Lukas

4 Avis

LEUK SPEELGOED

Het is een toffe bouwset van Lego voor oudere kinderen... het is ook leuk om te zien hoe ze zich hiermee amuseren... ik beveel dit product ten sterkste aan...TOP ARTIKEL

Anke

24 Avis

Geweldig speelgoed voor oudere kinderen

Heel leuk de kinderen vinden het heel leuk om te doen en goed te volgen via het stappenplan Voor een ouder kind leuk om nog speelgoed te hebben wat hun boeit. Natuurlijk wel een wat duurder product.

F
Femke

132 Avis

Leuk bouwpakket

De ferarri van de lego speed champions collectie is een echte topper. Je hebt er veel bouwplezier aan en nadien staat hij ook nog eens mooi bij de collectie.

Katrien
Katrien

75 Avis

Een schitterende miniatuurversie

De LEGO Speed Champions Ferrari F40 is een schitterende miniatuurversie van de iconische supercar. Het model zit vol met realistische details en is verrassend nauwkeurig voor dit schaalformaat. De bouw is leuk en uitdagend zonder frustrerend te zijn, en het eindresultaat ziet er geweldig uit op de plank of in een racescène. Perfect voor autoliefhebbers én LEGO-fans!

Cynthia
Cynthia

18 Avis

Samen bebouwd

Verjaardag van ons neefje, "Tante ik wil een coole auto!" dus tante opzoek. De speed champion reeks is daarin wel echt leuk, ons neefje werd 8 en heeft wat problemen met bouwen. Samen ging dit vrij vlot, rijdt ook vlot zoals verwacht bij lego.

Acheter maintenant

Aie toujours ce produit à portée de main ! Clique ici et obtiens-le maintenant.

© 2026 The Brand Power Company. Tous droits réservés.