Lipton Ice Tea thé glacé pétillant pêche Sparkling pêche
4 sur 24 avis
recommandent
Lekkere ice tea
Ik ben zelf eerder een cola drinker maar deze ice tea kan mijn hartje bekoren. Ik vind hem heel verfrissend en drink dit zeer graag op een zomerse dag. Geef mij maar echte lipton!
Te zoet
vandaag een gratis staaltje mogen proeven .Lipton Ice Tea Peach is een heerlijk, toegankelijk drankje voor iedereen die houdt van een zoete, opgefriste smaak met een vleugje thee. Perfect voor warme dagen of als lichte dorstlesser.
Perfect
Dit drankje is zeer lekker en verfrissend, zeker een aanrader op een warme zomerdag om je dorst te minderen. Het is ook zeer gevarieerd dus je gaat het niet beu komen
Lipton
Het is echt overheerlijk, het is echt een koude thee met een lekker smaakje ik zou het echt aan raden als je van thee met een smaakje houd want ik hou er echt heel veel van. Lipton doe zo verder!
Heel lekker
Heel lekker hoor het is heel verfrissend in deze zomerse weer het kost niet zoveel ma is het zeker waard heel lekker zeker kopen
Aangenaam maar niet super
Eerder probeerde ik al de Peach smaak zonder bruis en vind die lekker verfrissend en aangenaam. Deze met bruis valt me te zwaar. Bijgevolg raad ik aan die zonder bruis uit te proberen, die is lekkerder.
Niet mijn favoriet
Voor mij beetje te zoet , niet vergelijkbaar met de gewone ice the , perziksmaak proef je wel goed voor de liefhebber, voldoende prik erin ook maar smaakt vlug flets naar mijn gevoel toch
Lekker zoet
De perziksmaak proef je in het begin enorm goed, erna proef je voornamelijk de bruis die het volledig overneemt van smaak. Je moet hier dus best een voorstander van zijn, wat ik zelf niet echt ben.
Acheter maintenant
Aie toujours ce produit à portée de main ! Clique ici et obtiens-le maintenant.