4.8 sur 19 avis
recommandent
Les chocolats assortis de Merci Finest Selection sont délicieux à offrir et à recevoir. La gamme exclusive de huit délicieuses variétés de chocolat Merci est un véritable plaisir gourmand pour ceux qui aiment le chocolat.
Rechercher
Galerie des testeurs
Acheter maintenant
Anja

2 Avis

Zeer lekker

Ik kreeg deze als geschenk van een collega. De chocolade is heerlijk en er zit een leuke variatie aan smaken in een doosje. Leuk voor bij de koffie of een kleine snack.

Menal

1 Avis

Aan te raden

Ik heb de Merci Finest Selection Geschenkdoos onlangs geproefd en vond het echt heerlijk. De chocolade is van goede kwaliteit en de verschillende smaken maken het extra leuk om te delen. Het voelt als een klein, elegant moment van verwennerij.

J
Jill

14 Avis

Een klein gebaar met een groot effect

Ik kreeg laatst de Merci Finest Selection cadeau, en eerlijk gezegd was ik daar écht blij mee. De doos ziet er mooi en verzorgd uit – het voelt alsof iemand er moeite voor heeft gedaan, ook al is het geen superduur cadeau. Dat vond ik persoonlijk al een pluspunt. Wat ik er fijn aan vind, is de variatie aan smaken. Er zitten acht verschillende soorten chocolade in, en hoewel ik niet alles even lekker vind (de marsepein is niet zo mijn ding), zijn er toch veel die ik echt kan waarderen. Vooral de melkchocolade met hazelnoot en de koffiecrème zijn mijn favorieten. De chocolaatjes zijn apart verpakt, wat handig is als je niet meteen de hele doos wilt opeten (al moet ik toegeven dat ik me moest inhouden ). Ik vind het ook leuk dat het een doos is die je makkelijk deelt met anderen – ik heb een paar reepjes meegenomen naar werk. Wat ik wel moet zeggen: het is geen luxe chocolade zoals je die in speciaalzaken vindt. Maar voor de prijs krijg je zeker waar voor je geld.

Z
Zissy

12 Avis

Smullen

Super lekkere chocolade. Als je dat aan iemand geeft weet je dat sie blij ermee is. Ik vind het super om dat van iemand te ontvangen.

N
Nathalie

3 Avis

Lekkere chocolade

Deze geschenkdoos is het perfecte cadeautje om aan iemand te geven. Het kost niet zoveel en is super lekker. De verschillende smaken en de chocolade zelf is gewoon enorm lekker! Ik koop dit regelmatig voor mezelf maar ook om aan iemand te geven als cadeautje. Zeker een aanrader

Amber

2 Avis

Altijd lekker!

Een verrassend aanbod van de lekkerste smaken van Merci, altijd leuk om mee te trakteren maar ook om er zelf van te genieten. Er is steeds voor ieder wat wils door het ruime aanbod. Aanrader!

132 Avis

Klassieker

Deze koop ik nooit voor mezelf, maar ik mag vaak mee-proeven. Ze zijn ideaal als klein kadootje om iemand te bedanken. Op het einde van het schooljaar, een kampje, een weekje logeren bij de grootouders, ... Iedereen is wel fan van een van de smaken

Lott
Lott

38 Avis

eenvoudig MERCI

Mercikes altijd een goed idee. als bedankje voor eender welke gebeurtenis door de meerdere smaakjes die erin zitten is er ook altijd wel iets bij wat men lust. Ook gemakkelijk om te delen. Zo kan iedereen te samen genieten. Een goede keuze om gewoon even Bedankt te zeggen.

diede
diede

25 Avis

Leuk geschenkje

De merci-chocolaatjes zitten in een leuk doosje en zijn het ideale geschenk als bedankje of 'merci'. Ook heel leuk om bij de koffie op tafel te zetten. Er zitten verschillende smaken in, zodat je altijd een andere kan kiezen.

68 Avis

Een klassieker die nooit teleurstelt!

De Merci Finest Selection Geschenkdoos is een klassieker die nooit teleurstelt. Of je het nu geeft als bedankje, verjaardagscadeau of gewoon om iemand te verrassen — deze luxe chocoladedoos is altijd een schot in de roos. De selectie bevat een mooie variatie aan smaken, van romige melkchocolade tot pure varianten en combinaties met noten of koffie. Elke soort is individueel verpakt, wat het hygiënisch en stijlvol maakt om te delen. Vooral de smaken Hazelnoot-Almond en Praliné zijn bij ons favoriet!

Acheter maintenant

Aie toujours ce produit à portée de main ! Clique ici et obtiens-le maintenant.

© 2025 The Brand Power Company. Tous droits réservés.