4.6 sur 19 avis
recommandent
Dépoussiérage à 100%
Excellentes recharges de poudre Swiffer Catch & Retain pour un nettoyage en profondeur et un gain de temps. Temps libre pour profiter d’une maison propre.
Efficace mais trop peu de recharges !
Le produit en lui-même fonctionne parfaitement bien : il attrape et retient la poussière sans la disperser, ce qui est très pratique pour un ménage rapide et sans effort. C'est léger et maniable. Cependant, je ne mets que 3 étoiles car je suis déçue par le contenu de la boîte. Il n'y a vraiment pas beaucoup de recharges fournies au départ. On se retrouve obligé d'en racheter presque immédiatement, ce qui revient vite cher. Efficace, mais dommage pour la quantité limitée dans le pack.
Review swiffer
Werkt echt wel beter dan huismerk, veel betere kwaliteit. Goed als je huisdieren hebt. Ook makkelijk te kopen in verschillende winkels. Ik koop het meestal in de action of jumbo. Wel prijzig
topper
Sinds ik deze gebruik geraak ik overal veel gemakkelijker aan. Hij kan gemakkelijk tussen spullen op vensterbanken en neemt ook daadwerkelijk het stof mee.
Onmisbaar bij het poetsen
Ideaal om te stoffen,makkelijk vervangbaar en Neemt het stof goed mee , bij lichte vervuiling kan je het uitkloppen en Nog een keer gebruiken, minpuntje, ze zijn nogal prijzig ik wacht de promo af om ze te kopen
Makkelijk stof verwijderen
Ik heb heel wat lego sets die veel stof opvangen, sinds kort gebruik ik swiffer en ik ben tot hier toe erg tevreden. Het vangt stof veel beter op dan een gewone doek.
Stof? Weg voor je het ziet!
De Swiffer Duster Trap & Lock is wat mij betreft een absolute gamechanger in huis! Waar ik vroeger met een doekje en veel frustratie stof probeerde te vangen (en vaak alleen maar verplaatste), doet deze duster precies wat hij belooft: hij vangt het stof echt vast – geen wolkjes, geen rondvliegende pluisjes, gewoon weg ermee. Het zachte vezelmateriaal komt moeiteloos tussen de kieren, op planken, tussen planten en zelfs langs gevoelige apparaten zoals de tv of computer. En dankzij de statische werking bleef alles keurig aan het doekje plakken. Zelfs kattenhaar heeft hier geen schijn van kans meer! Wat ik vooral fijn vind, is het gemak: klik de duster op de steel, even langs de meubels, trapleuning of plinten, en klaar. Geen gesleep met emmers of natte doeken. Ideaal voor mensen die snel resultaat willen met minimale moeite (zoals ik). Conclusie: de Swiffer Duster Trap & Lock is snel, handig en super effectief. Mijn huis is in no time stofvrij – en dat zonder gedoe. Ik ben fan!
Echt handige tegen stof.
Ik ben heel blij om dit product te kunnen testen ,is heel praktisch om te gebruiken en heel efficiënt voor stof om te poetsen, ideaal voor klien ruimte, dit wordt mijn beste procent Nummer 1.
Praktische kuis tool
Niet te missen in de poetskast! Handig voor kastjes snel af te stoffen plekjes waar je moeilijk aan kan zijn handig met de vorm te bereiken. Houdt echt veel stof vast!
Acheter maintenant
Aie toujours ce produit à portée de main ! Clique ici et obtiens-le maintenant.