Chocomel Protein

Chocomel Protein

4.6 van 5 beoordelingen
Raad het aan
Chocomel Protein bevat maar liefst 25 gram eiwit per flesje maar natuurlijk met de smaak van de enige échte Chocomel. Ideaal na het sporten of als tussendoortje.
Beoordeling
Galerij van testers
Koop nu

16 Beoordelingen

Zwevegem • 1/5/2025
Lekkere chocomelk

Deze proteine cecemel smaakt net zoals we echte. Lekker van smaak en de toegevoegde proteine maakt de chocomelk niet dikker. Een echte aanrader als je proteine rijke producten zoekt.

Christina

7 Beoordelingen

Tervuren • 3/4/2025
Chocomel 1 van mijn favorieten

Deze chocomel protein drink ik elke morgen voor ik moet gaan werken en het geeft me zoveel kracht en energie om door te gaan met mijn werk Ook als ik een dipje krijg pak ik deze uit dw frigo en drink het op net een energie boost voor mijn dag

Katrien
Katrien

53 Beoordelingen

Genk • 1/4/2025
Lekker romig en zoet

De verpakking is handig en hersluitbaar, ideaal voor onderweg. De drank is nog steeds lekker romig en zoet, zonder een overheersende eiwitsmaak, wat een groot pluspunt is voor een proteïnedrank.

Lieve

134 Beoordelingen

23/3/2025
De beste

Lekkere chocolade smaak, zoals we gewend zijn van cecemel, met toevoeging van extra proteïnen. Lekker voor actieve kids of om mee te nemen naar men werk. De beste onder de Chocolademelkjes.

Diana
Diana

49 Beoordelingen

Herent • 21/3/2025
Top combinatie

Top combinatie! Lekkere chocomelk en extra proteïnen in een flesje. Handig om mee te nemen en te drinken op school, op het werk of onderweg of na het sporten. Fijn om de extra proteïne erbij te krijgen. Smaak is zo goed als dezelfde!

1/5/2025
3/4/2025

Koop nu

Zorg dat je dit product altijd bij de hand hebt! Klik hier en koop nu.

€1.89Albert HeijnKoop nu

© 2025 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.