3.3 van 8 beoordelingen
Raad het aan
handig maar niet nodig
Deze automatische dispenser is best handig als je handen al nat zijn, echter is het oog nogal gevoelig waardoor er vaak zeep uitkomt als het niet nodig is ook. Dat is ook meteen de reden waarom ik het op vandaag niet meer gebruik, de zepen van dettol zijn wel heel goed.
Handig en hygiënisch
Met de Dettol No-Touch zeepdispenser hoeft u geen zeeppomp meer aan te raken om zeep te pakken. Een slimme sensor herkent wanneer er een hand voor de dispenser gehouden wordt, zodat een dosis handzeep wordt vrijgegeven. Zo wast u uw handen op zeer hygiënische wijze en wordt de verspreiding van bacteriën effectief tegengegaan.
geen fan van
Deze zeep is niet goed voor mijn huid. Mijn handen worden er snel droog van. Verder vind ik ook dat de batterijen snel leeg zijn bij een normaal gebruik van een gezin van vier.
Handig maar niet top
Wat een handig product is dit! Je brengt je hand voor de lens en je krijgt een goede hoeveelheid zeep op je hand. Enige nadeel als je het achter de wastafel zet, is dat het soms wat te gevoelig is en begint te lopen zonder dat je het wilt. Een extra nadeel is dat de navullingen niet beschikbaar zijn in mijn standaard supermarkten. Voor eenmalig gebruik is het redelijk duur.
Handige dispenser
Zeer handige dispenser om zonder contact zeep te krijgen. Leuk dat je het met andere geuren kan vullen. Nadeel is wel dat de vullingen erg duur zijn en er nog veel zeep in de vulling blijft zitten aan het einde van gebruik.
Handig, maar duur
Het is handig en hygiënisch dat je niet aan de dispenser moet komen, maar ik vind dit product belachelijk duur. Voor deze prijs koop je diverse gewone handpompjes. Ook de navullingen zijn aan de dure kant.