Dr. Oetker Ristorante pizza al salame vegano
Dr. Oetker Ristorante pizza al salame vegano
3.1 van 10 beoordelingen
Raad het aan
Vegan pizza? Probeer dan de vegan variant van de klassieke Ristorante Salame. Ristorante Al Salame Vegano: 100% plantaardige ingrediënten.
Beoordeling
Amanda
Amanda

21 Beoordelingen

Er zijn betere pizza's...

De bodem van de pizza's is erg hard en knapperig, en te krokant om van te genieten. De topping miste smaak en deed denken aan goedkope tomatensaus uit blik. Eerlijk gezegd zijn de huisgemaakte pizza's van Aldi veel beter.

Anke

24 Beoordelingen

Perfect

Ik ben tevreden van deze lekkere pizza. Gemakkelijk en eenvoudig te bereiden in de oven. Ik kies steeds de pizza met salami maar er zijn er ook nog een heleboel andere verkrijgbaar

Chris
Chris

112 Beoordelingen

Niet mijn ding

Hier geen echte liefhebbers, vrij beperkt de ingrediënten en de smaak is niet gelijk de echte dr oetker pizza die we gewoon zijn, het deeg blijft wel dun en krokant als de andere pizza’s

Katrien
Katrien

178 Beoordelingen

basic

Mijn zoontje eet enkel pizza met salami en is er helemaal weg van. Zelf ben ik er minder fan van er ligt niet veel op, de salami zijn grote plakken en zijn dus moeilijk om een mooie hap van te nemen zonder de volledige schel mee te hebben. Ristorante heeft wel lekkerdere pizza's in het gamma

B
Brian

2 Beoordelingen

Niets speciaal.

Dr. Oetker heeft algemeen wel goede pizza maar prijs kwaliteit zijn er wel veel betere merken. Deze smaak opzich heeft ook niets interessant

Babbe
Babbe

42 Beoordelingen

Pizza

Ik eet vaak diepvries pizza’s van ristorante en wissel af in verschillende smaken. Deze heb ik ook geprobeerd maar er ligt vrij weinig op waardoor hij minder lekker is. Ik kies volgende keer een andere smaak.

Diana
Diana

67 Beoordelingen

Best ok

Best goed van smaak, te vergelijken met de gewoone pizza salami. Iets minder handig dat de salami stukken zo groot zijn, soms vallen ze eraf als je erin bijt. Al bij al toch een aanrader als je snel en goedkoop wilt eten.

Jill

11 Beoordelingen

Makkelijk maar droge pizza

Normaal gezien ben ik een grote fan van de Dr. Oetkers pizza's, maar deze versie is stukken minder lekker dan de niet vegano versie. Deze is vooral erg droog.

Nelly
Nelly

19 Beoordelingen

droog

Er zijn betere merken pizza voor als het vlot moet gaan eens. Deze is hard, droog en weinig vulling. Komt er nog bij dat hij te prijzig is voor wat is krijgt. Oke droog maar met vet die er afloopt is niet voor het smakelijk te maken en minder droog denk ik dan maar om het gewicht van op de verpakking te bekomen.

97 Beoordelingen

niet slecht

Als je niet veel tijd hebt en je wil een snelle snack is dit zeker een aanrader. Wil je echter een smakelijke goedgevulde pizza, dan sla je deze beter over.

© 2026 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.