4.4 van 12 beoordelingen
Raad het aan
Heeft mijn erg zieke kat geholpen
Normaal gesproken zou ik zo'n product niet kopen, omdat ik geloofde dat het gewoon een marketingtruc was om mensen minder te laten betalen. Maar mijn mening veranderde toen mijn kat heel ziek werd en moeite had met eten. We waren wanhopig, want hij ging voor onze ogen achteruit. En toen probeerden we Felix Soup! O mijn hemel... hij at... en at... en at! Het was precies wat hij nodig had om zijn maag weer op gang te krijgen. Als je kat moeite heeft met eten... een echte aanrader!
Een lekkernij voor poezen
Ik gebruik deze soep eerder als aanvulling dan als volwaardige maaltijd. Mijn poezen zijn gek op de smaak en de textuur maar gaan nadien nog hun bakje met korrels opzoeken. Niet voldoende vullend dus maar wel een lekkere traktatie.
perfecte hydratatie
Dit product is een geweldige toevoeging aan de maaltijden van mijn kat omdat het ervoor zorgt dat hij voldoende vocht opneemt. Enige opmerking is dat er te weinig stukjes inzitten waardoor dit niet voldoende is als volwaardige maaltijd voor mijn kat (maar hij is wel groot/zwaar).
Te lekker
mijn kan is zo zot van deze soepjes dat ze blijft zagen voor nog meer. Ze geeft je de kan niet om uit uit de gemakkelijk zakje te doen. Ze zijn wel duur in aankoop, maar helemaal waard voor ons filou
Moeilijk in te schatten.
Onze prinses van 14 jaar, is altijd een hele moeilijke eter geweest. Ze is een ragdoll maar weegt amper 2 kg. Terwijl het normale gewicht toch tussen de 3,5 kg en de 6 kg is. De soepjes van Felix geef ik wanneer ze erom vraagt. Helaas, zitten er ook stukjes in en dan is het feest gedaan voor mevrouw. Natvoer en mag enkel uit vocht bestaan voor haar. De overige katten eten deze soepjes zonder problemen.
Veel sap en geliefd door de katten
Een handige en kleine verpakking. De zakjes openen zeer vlot. De poezen lusten het graag mede door het vele sap. De prijs/kwaliteit zit goed.
kat vind super lekker
mijn kat is er dol op ze eet vollleedig in een keer op smorgens als ik wakker op sta ze al klaar voor te krijgen en superhandig
geen fan van
Wij hebben deze eens gekocht als alternatief voor de natte voeding 's ochtends. Onze katten hebben dit met smaak opgegeten, maar het was één grote morspartij. Deze kopen we niet nog eens.
Goedgekeurd!!
Mijn kat is er gek op! Er zit meer vocht in dan de reguliere zakjes. Ik geef mijn kat dit ook in de zomer, wanneer ze wel wat extra vocht kan gebruiken.