Felix Wintermix maxi
Felix Wintermix maxi
4.8 van 13 beoordelingen
Raad het aan
Deze smakelijke mix bevat kalkoen- en cranberrysmaak, perfect om je kat te verwennen tijdens de koude maanden. Het zit boordevol verleidelijke aroma’s, heerlijke smaken en aantrekkelijke texturen.
Beoordeling
Koop nu
Amanda
Amanda

20 Beoordelingen

Mijn katten zijn dol op...

Mijn katten krijgen af ​​en toe een snoepje. Deze Felix wintermix is ​​een leuke en smakelijke variatie op de snoepjes die ze normaal krijgen. De katten duwen elkaar letterlijk omver als het tijd is voor een snoepje; ze zijn er dol op.

Katrien
Katrien

160 Beoordelingen

leuke brokjes

Deze geven in een speeltje en kijken hoe de poes jaagt is leuker dan TV kijken. Onze katten zijn fan. De brokjes zien er leuk uit.

Carol
Carol

42 Beoordelingen

Uniek en lekker

Mijn poezen worden nu en dan eens verwend met een snoepje tussendoor. Deze Felix wintermix brengt een leuke en lekkere variatie op de snoepjes die ze anders krijgen. De poezen staan elkaar letterlijk te verdringen als het tijd is voor een snoepje, ze zijn alleszins grote fan.

T
Tamara

17 Beoordelingen

Lekkere snoepjes.

Mijn katten zijn er dol op. Vanaf ze de zak horen staan ze al aan mijn voeten. Ik geef het niet teveel , want het blijven nog steeds snoepjes en is geen volwaarfige voeding. En aangezien mijn katten gevoelig zijn voor braken krijgen ze er telkens ook maar een paar .

Sarah
Sarah

2 Beoordelingen

Snoepjes poesjes

Mijn poesjes zijn er dol op... Ik geef ze hen 2 keer per dag, en ze genieten altijd met volle teugen... Staan zelfs recht op hun achterpootjes ervoor... En miauwen luid ook, een plezier om ze hen te geven

Chris
Chris

103 Beoordelingen

Feestelijke snoepjes

Zeer gewild hier door de poesjes, een feestelijk tintje door de vormpjes, ideale grootte , knapperig en ze kunnen mee feesten met hun baasjes , formaat verpakking ook ideaal niet te groot

Babbe
Babbe

42 Beoordelingen

Lekkere snoepjes

Mijn katten vinden deze snoepjes echt lekker. Als ik met het zakje schud komen ze meteen aangelopen. Ze delen hun eten graag maar de snoepjes niet, dan zijn ze heel snel met ze af te nemen van elkaar

Jezabel
Jezabel

66 Beoordelingen

super

mon chat adore! Comment je le sais? il en redemande et ce n'est pas forcement le cas avec d'autre. L'avantage pour mon chat qui est stérilisé c'est que ce bonbon a très peu de calories

F
Femke

120 Beoordelingen

Lekkere snoepjes

Mijn kat is zot van deze snoepjes. Hij is steeds enthousiast als ik ze boven haal.

Emma
Emma

8 Beoordelingen

Smaakvolle snoepjes

Katten zijn gek op deze snoepjes! Deze zijn nog eens gezond ook, mijn 5 katten zijn fan!

Koop nu

Zorg dat je dit product altijd bij de hand hebt! Klik hier en koop nu.

€4.99Felix Wintermix maxiKoop nu

© 2026 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.