Finish Powerball All-in-1 Vaatwastabletten

Finish Powerball All-in-1 Vaatwastabletten

3.8 van 12 beoordelingen
Raad het aan
De Finish Powerball All-in-1 Vaatwastabletten zorgen voor een schone en glanzende vaat. De tabs beschermen tegen glascorrosie, zodat je glazen wasbeurt na wasbeurt hun schitterende glans behouden.
Beoordeling
Galerij van testers
Koop nu
Diana
Diana

49 Beoordelingen

Herent • 15/5/2025
redelijk duur

Goede wastabletten maar toch redelijk duur. Het is all in en je bespaart het gebruik van de andere producten voor het onderhoud van je afwasmachine maar er zijn gelijkaardige en goedkopere alternatieven. Ik koop deze enkel als er een grote korting of promo is...

Nelly
Nelly

15 Beoordelingen

Ronse/Renaix • 12/4/2025
oke voor het geld

glazen zijn nog steekt na een tijd dof en moeten zwz vervangen worden. alles spoelen wij eerst of en ook de filter maar soms komt het er nog vet uit. wat normaal een product met die naam en zeker is dat het doet wat het moet doen. dan denk ik persoonlijk dat er betere producten zijn. ik wil het wel eerst nog een 2de maal de kans geven

Lieve

134 Beoordelingen

1/10/2024
Lossen onvoldoende op

Jammer genoeg ben ik helemaal niet tevreden over deze finish vaatwas tabletten. De tabletten lossen onvoldoende op, waardoor de vaat niet schoon is. Deze tabletten kan ik dan ook niet aanbevelen aan anderen.

christelle

61 Beoordelingen

La Louvière • 6/8/2023
efficacité remarquable

les capsules Finish powerball nettoie efficacement toute la vaisselle, la graisse est disparu, la vaisselle brille et est impeccable. Il ne reste aucun résidu sur la vaisselle

Robin
Robin

83 Beoordelingen

Zwevegem • 30/8/2022
Zeer proper, zonder strepen

Laat geen onaangename geurtjes na in de vaatwas. Alles is ook telkens proper. Glazen blijven blinken als nieuw. Wel aan de dure kant.

Virginie

1 Beoordelingen

Langemark • 13/11/2021
Finish powerball

Een goede vaatwastablet die ook zijn werk doet op lage temperatuur. Mist voor mij nog ietsje glanskracht. Maar is zeker niet erg

7 Beoordelingen

3/11/2021
Goeie blokjes

Ik probeer wel vaker verschillende merken uit en van Finish ben ik wel tevreden. Ik hou ervan dat de vaat goed proper is ook op lage temperatuur maar er blijven soms wel strepen na op glazen of bestek.

veerle

1 Beoordelingen

Geluwe • 2/11/2021
Goeie kwaliteit

De tabletten lossen niet altijd even goed op. De vaat komt wel netjes uit de vaatwas. Prijs kan beter

5 Beoordelingen

2/11/2021
Goee product

Het wast zoals het hoort, fijn dat het alles in 1 is en je was is daarna ook echt proper.

Elsje
Elsje

19 Beoordelingen

Diksmuide • 22/10/2021
Vaatwastablet

Alles in 1 is gemakkelijk. Ik zou graag hebben dat bij alle merken op de doos vermeld staat of er folie rond de tablet zit. De folie is niet goed voor de vaatwasser. Gelukkig zit er bij deze geen rond.

13/11/2021

Koop nu

Zorg dat je dit product altijd bij de hand hebt! Klik hier en koop nu.

€24.99Finish Powerball All-in-1 VaatwastablettenKoop nu

© 2025 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.