Fujifilm Instax Mini 11 Camera

Fujifilm Instax Mini 11 Camera

4.6 van 9 beoordelingen
Raad het aan
De Fujifilm Instax Mini 11 Camera is een toffe en compacte camera waar je de mooiste instant foto’s mee maakt. De camera heeft een automatische belichting en een selfie-functie. Je foto’s zijn niet meer overbelicht of te donker en niemand verdwijnt meer in de achtergrond, want dankzij de automatische belichting hoef je je niet druk te maken om de juiste belichting. Maak het perfecte plaatje met slechts één druk op de knop!
Beoordeling
Set

5 Beoordelingen

Antwerpen • 27/5/2025
Beste product.

Ik vind dit product een goeie 10/10 het werkt goed en daar ben ik zeer blij mee. Ik vind het leuk dat je dit gwn overal kan mee nemen dus als je op vekantie gaat zeker een aanrader.

Diana
Diana

49 Beoordelingen

Herent • 15/5/2025
duur maar mooi als gadget

Gekocht voor de dochter haar verjaardag en ook reeds gebruikt op het feest. Redelijk duur kwa aankoop en ook de reserves die je achteraf moet bijkopen voor de foto' zijn niet goedkoop natuurlijk. T was een gepuzzel met alles correct insteken en eerlijk gezegd niet alle foto's waren even goed van kwaliteit. Denk dat de klassieke methode waar je foto's met je GSM neemt en achteraf ga drukken in de Kruidvat nog steeds een beter alternatief is :)

Katrien
Katrien

53 Beoordelingen

Genk • 29/12/2024
een gebruiksvriendelijke instant camera

De Fujifilm Instax Mini 11 is een gebruiksvriendelijke instant camera die perfect is voor het vastleggen van leuke momenten. De camera is compact, licht en biedt een eenvoudige bediening, wat het ideaal maakt voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Het resultaat is snel: je hebt binnen enkele minuten een fysiek afgedrukte foto in je handen. De foto’s zijn helder, kleurrijk en van goede kwaliteit voor een instant camera. De ingebouwde flitser zorgt voor heldere beelden, zelfs bij weinig licht. Het enige nadeel is de prijs van de filmrolletjes, die relatief duur kunnen zijn. Al met al is de Instax Mini 11 een geweldige keuze voor wie instant fotografie waardeert!

Lieve

134 Beoordelingen

16/11/2024
Instant foto's

Super fijn dat je direct je foto in handen hebt. Steeds een leuk en snel aandenken. Deze kan ik niet meer missen op vakantie.

I
Isolde

11/8/2024
tof voor elke leeftijd

ik had deze toen ik klein was .... altijd leuk om mee te fotoshooten en tof om direct op papier te hebben ik vind het budgetvriendelijk maar de kaartjes om bij te vullen kosten veel

E
Emma

19/3/2024
Instax camera

Ik heb deze nu al jaren en werkt perfect! Maakt de mooiste herinneringen direct vast. Je kan ook goed zien welke stand je moet gebruiken voor het licht etc. Deze camera is ook makkelijk meetenemen ! Voor mij is dit al jaren mijn camera en heb nog geen moment spijt gehad!

Stevie

18/3/2024
Leuke instant foto’s

Deze camera is makkelijk in gebruik, het geeft heel duidelijk aan welke stand je moet gebruiken bij welk licht. Het is een onwijs leuk item om mee te nemen naar een feestje of op vakantie.

13/3/2024
Top camera voor herinneringen

Camera is fantastisch om herinneringen samen met vrienden vast te leggen, voor de beste beelden zou je deze best niet kopen.

16/2/2024
Camera

Heb deze al een tijdje. Werkt heel goed, de kwaliteit van de foto's zijn goed.

© 2025 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.