4.2 van 10 beoordelingen
Raad het aan
Te klein, te duur
Mijn katten zijn dol op dit kattenvoer, maar helaas zijn de blikjes te klein voor ons met zoveel katten in huis, en de prijs is te hoog. Desondanks vinden de katten het duidelijk erg lekker.
Kat heeft een nieuwe favoriet
Mijn heel oude kat kan een zeer kieskeurige eter zijn. Aangezien hij dan ook niet voedsel gemotiveerd is maakt dit het soms lastig om hem op gewicht te houden. De tonijn gourmet moussen gaan er meestal vlot in.
Zalige zachte mousse tonijn, kip, rund e
Mijn 6 katten eten De gourmet mousse het liefste. Een lekkere zachte mousse. Ze lusten alle smaken. Kip, rund, tonijn enz... In 1 omdraai is het kommetje leeg gegeten en geen enkele kat geeft ervan over. Mooie zachte textuur en ruikt niet.
Mijn katten zijn enthousiast
Mijn katten vinden dit enorm lekker. Ze weten dat ze elke dag dit eten krijgen en zijn daarbij dan ook enorm enthousiast in de ochtend. Ze eten dit graag en hun stoelgang is ook helemaal hetzelfde als ze dit eten.
Lekker, maar de geur...
Onze katten zijn fan van hun natte voeding, maar deze kopen we niet meer. De geur vinden we niet aangenaam en deze verpakkingssoort heeft niet onze voorkeur.
Super
Super pakket gekregen voor mijn katten echt de moeite en katten zijn er verzot op . Echt veel gekregen had dit niet verwacht. Heel blij voor mijn katten
Katten vinden het heerlijk
Onze katten vinden de gourmet mousse met tonijn heerlijk de potjes worden uitgelikt tot op de bodem .De mousse is lekker zacht en smeuïg
Niet lekker bevonden door onze kater
Onze kater vindt deze Tonijn Mousse maar niets. De voeding blijft jammer genoeg staan. Gourmet Gold heeft goede voeding, maar jammer genoeg is hij niet te vinden voor deze smaak.
Happeke
Mijn kat kan er niet genoeg van krijgen Als ik het blikje open spurt ze naar haar etensbakje