Gourmet Gold Mousse met Tonijn
Gourmet Gold Mousse met Tonijn
4.2 van 10 beoordelingen
Raad het aan
Gourmet Gold heeft Mousse ontwikkeld, een heerlijk recept om haar verfijnde smaak te verwennen met een unieke smaakbeleving. Zachte mousse met rund, kip, zalm of andere hoogstaande smaken, zorgvuldig bereid om uw kat te plezieren met een delicate en zachte sensatie. Mousse van Gourmet Gold, verleidt uw kat met een zachte, fluweelachtige verwenning!
Beoordeling
Galerij van testers
Amanda
Amanda

20 Beoordelingen

Te klein, te duur

Mijn katten zijn dol op dit kattenvoer, maar helaas zijn de blikjes te klein voor ons met zoveel katten in huis, en de prijs is te hoog. Desondanks vinden de katten het duidelijk erg lekker.

D
Delphine

6 Beoordelingen

Kat heeft een nieuwe favoriet

Mijn heel oude kat kan een zeer kieskeurige eter zijn. Aangezien hij dan ook niet voedsel gemotiveerd is maakt dit het soms lastig om hem op gewicht te houden. De tonijn gourmet moussen gaan er meestal vlot in.

Y
Yvonne

6 Beoordelingen

Zalige zachte mousse tonijn, kip, rund e

Mijn 6 katten eten De gourmet mousse het liefste. Een lekkere zachte mousse. Ze lusten alle smaken. Kip, rund, tonijn enz... In 1 omdraai is het kommetje leeg gegeten en geen enkele kat geeft ervan over. Mooie zachte textuur en ruikt niet.

Anouska

8 Beoordelingen

Mijn katten zijn enthousiast

Mijn katten vinden dit enorm lekker. Ze weten dat ze elke dag dit eten krijgen en zijn daarbij dan ook enorm enthousiast in de ochtend. Ze eten dit graag en hun stoelgang is ook helemaal hetzelfde als ze dit eten.

Katrien
Katrien

160 Beoordelingen

Lekker, maar de geur...

Onze katten zijn fan van hun natte voeding, maar deze kopen we niet meer. De geur vinden we niet aangenaam en deze verpakkingssoort heeft niet onze voorkeur.

K
Kelly

2 Beoordelingen

Super

Super pakket gekregen voor mijn katten echt de moeite en katten zijn er verzot op . Echt veel gekregen had dit niet verwacht. Heel blij voor mijn katten

K
Kathy

48 Beoordelingen

Katten vinden het heerlijk

Onze katten vinden de gourmet mousse met tonijn heerlijk de potjes worden uitgelikt tot op de bodem .De mousse is lekker zacht en smeuïg

Lieve

209 Beoordelingen

Niet lekker bevonden door onze kater

Onze kater vindt deze Tonijn Mousse maar niets. De voeding blijft jammer genoeg staan. Gourmet Gold heeft goede voeding, maar jammer genoeg is hij niet te vinden voor deze smaak.

Conny

12 Beoordelingen

Happeke

Mijn kat kan er niet genoeg van krijgen Als ik het blikje open spurt ze naar haar etensbakje

Nathalie

66 Beoordelingen

Appécié par Suzy

Mousse facile à manger(exotic shortair), odeur agréable. Suzy ne veut que cette marque.

© 2026 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.