Hansaplast Sensitive XL Sterile Pleisters
Hansaplast Sensitive XL Sterile Pleisters
4.8 van 13 beoordelingen
Raad het aan
Hansaplast Sensitive XL Sterile Pleisters zijn zeer huidvriendelijk en geschikt voor het afdekken en beschermen van alledaagse middelgrote tot grote (schaaf)wonden. Ze zijn ook te gebruiken na een kleine chirurgische ingreep.
Beoordeling
Galerij van testers
Koop nu
Milica

6 Beoordelingen

Hansaplast Sensitive Steriele Pleisters

De Hansaplast Sensitive steriele pleisters zijn ideaal voor de gevoelige huid. Ze zijn zacht, ademend en blijven goed zitten zonder de huid te irriteren. Het verwijderen gaat ook pijnloos, wat voor mij een groot pluspunt is. De pleisters beschermen de wond goed en geven een veilig en comfortabel gevoel. Perfect voor dagelijks gebruik en kleine wondjes. Topkwaliteit zoals je van Hansaplast verwacht!

E
Emmi

6 Beoordelingen

handige pleisters

Deze pleisters waren super handig in het gebruik omdat ze beter bleven plakken dan andere pleisters, ook als ze een beetje nat werden

E
Els

9 Beoordelingen

zeer goed

zeer goede ervaring met dit product meestal krijg ik uitslag van de lijm zeker een aanrader voor mensen met hetzelfde probleem

R
Robin

97 Beoordelingen

uitstekende wondheling

Dit product is uitstekend bij een grotere wonde waarbij je moet opletten voor ontsteking. Gezien deze pleister steriel zijn ben je nagenoeg zeker dat de wonde ook volledig zuiver blijft na het kleven van de pleister.

Cara

3 Beoordelingen

Goede grotere pleister

Plakt zeer goed, maar toch flexibel, ideaal voor een geschramde knie of elleboog. Gaat er ook weer makkelijk af met wat water. Laat geen lijmresten achter.

I
Incilay

7 Beoordelingen

Strak en stevig

Ik ben zo dol op deze product. Het is een van de beste hand pleisters die ik heb gebruikt. Het is stevig en komt niet los wanneer je je vingers plooit. Het zit echt strak. Ik zou dit zeker aanraden.

Lieve

214 Beoordelingen

Prettig in gebruik

Ik vind deze pleisters erg prettig. Ze zijn zacht voor mijn huid, plakken goed en laten zich makkelijk en zonder pijn verwijderen. Jammer dat ze niet waterproof zijn, maar voor dagelijks gebruik zijn ze top.

Carmen
Carmen

2 Beoordelingen

Handige verpakking, steriel verpakt!

Ik had onlangs een operatie en enkele weken erna gingen we op reis. De wonde moest nog afgedekt worden en ik vond deze heel handig. Kant- en klaar en bleef goed kleven!

Veerle
Veerle

36 Beoordelingen

Veilige verzorging.

De Hansaplast sensitive steriele XLpleisters kleven goed en bieden een veilige en grotere, al naargelang de grootte van de wond, afdekking zonder gevaar op huid irritaties.

I
Ingrid

2 Beoordelingen

Steriele pleisters van Hansaplast

Deze steriele pleisters zijn gemakkelijk aan te brengen. Blijven niet in de wonde kleven en bij het verwijderen laten ze geen sporen na.

Koop nu

Zorg dat je dit product altijd bij de hand hebt! Klik hier en koop nu.

€6.19Hansaplast Sensitive XL Sterile PleistersKoop nu

© 2026 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.