Hill’s PRESCRIPTION DIET Derm Complete Hondenvoer
4.4 van 45 beoordelingen
Raad het aan
AI Review Summary
Het voer wordt door honden over het algemeen als zeer smakelijk ervaren, zelfs door kieskeurige eters. Verschillende gebruikers melden een positieve verbetering van de vacht, die glanzender en gezonder wordt. De stoelgang van honden verbetert, met minder onregelmatigheden en soms een oplossing voor diarree. Een aanzienlijk deel van de honden vertoont een vermindering van jeuk, krabben en likken. Meerdere gebruikers bevelen het product aan. De voeding draagt bij aan de verbetering van huidproblemen, zoals huidirritatie en een droge huid. De kwaliteit van het voer wordt als positief beoordeeld. Enkele gebruikers ondervinden echter geen volledig gewenst effect of slechts een beperkte kwaliteitsverbetering. De geur van het voer wordt door sommigen als aangenaam beschreven. Er zijn meldingen van een verbeterde vertering, waaronder minder krampen en braken. Een klein aantal honden vertoont een negatieve reactie of allergische symptomen. Het product wordt soms door dierenartsen aanbevolen. Enkele gebruikers vinden de prijs van het voer hoog. De brokjes worden positief beoordeeld op hun uiterlijk en structuur. Een vermindering van haarverlies wordt eveneens vastgesteld.
Had er zo op gehoopt!
Mijn fox terriër Yogi heeft al jaren last van jeuk en neemt daarvoor apoquel, maar ik had het liever met voeding opgelost ipv medicatie maar helaas lukt het niet met deze speciale voeding alleen. Dit was mijn laatste redmiddel na zovele andere pogingen. De dierenarts had mij dit aangeraden.
Hills
Mijn hond lust ze wel ook van grote zijn ze goed ik ga ze zeker later nog wel eens proberen
Honden voeding
Mijn honden(8) vonden het zeer lekker,rook ook super lekker. Vacht heel mooi na een 1dagen gebruiken.glanzend en gezond.zeer tevreden en zeker aan te raden
hills
wat een mooi produckt mooie brokjes goede stoelgang en wa blink mijn hond super
Top product
Mijn hond is normaal niet zo zot van brokken, maar deze vindt hij wel heel lekker. Ik (en mijn hond ook natuurlijk) ben erg content van het hondeneten van Hills. Ook was er een positieve evolutie in de stoelgang van mijn hond. Voorheen had hij een onregelmatige stoelgang, maar met deze brokken is deze bijna altijd inorde.
Goede kwaliteit
Dit product is van goede kwaliteit en heeft ezn goede geur. Hond eet het graag
Gewoon geweldig
Dit product is gewoon geweldig, mijn hondje is een moeilijke eter en verteerd moeilijk maar met deze honden brokken niet. Ik ben zo blij dat ik deze brokjes thuis heb liggen