4.5 van 13 beoordelingen
Raad het aan
Hill's Science Plan Adult Hairball & Perfect Coat met Kip is speciaal ontwikkeld voor katten om haarballen te verminderen en een mooie vacht te bevorderen.
Geavanceerde vezeltechnologie helpt haarballen op natuurlijke wijze door de darmen te leiden. Omega-6-oliën dragen bij aan een gezonde huid, terwijl hoogwaardige eiwitten zorgen voor een evenwichtige en smakelijke maaltijd.
Heel tevreden
Mijn kat was direct enthousiast over deze droogvoeding. Ze begon er onmiddellijk van te smullen. De voeding is kwalitatief en valt ook nog eens in de smaak bij mijn kat. Een echte aanrader dus. Bovendien zorgt deze voeding voor een mooie glanzende vacht en helpt tegen haarballen en dat is wel heel belangrijk. Wij zijn heel tevreden en gaan dit zeker nog kopen.
Gesponsorde recensie - Product gratis ontvangen | Mening is mijn eigen
Met mate goedgekeurd door de kat
Mijn kat vond de brokjes niet slecht, want hij at ze op, maar ik zag wel dat hij minder enthousiast was als ik de zak uithaalde, dan wanneer hij zijn standaard voeding kreeg. Toen de zak leeg was en weer naar de gewone voeding ging at hij ook met meer smaak.
Goede kwaliteit brokken
De brokken zijn een succes mijn katten eten ze graag. Verder worden ze goed verdragen en goed van grootte.ze doen ook wat beloofd word.
Kreeg de voorkeur
Getest door de poezen verschillende potjes met korrels te geven. Ze kozen altijd voor het potje met de hills korrels. Ze vonden het heerlijk. De katten hun vacht blinkt ook meer
Zichtbaar resultaat
Na twee weken testen is mijn ervaring met Hill's Science plan adult hairball positief. In het begin heb ik het voer geleidelijk gemengd met zijn vertrouwde voeding zodat hij kon wennen aan de geur en smaak. Dat werkte goed want daarna at hij het zonder problemen. Ik merkte duidelijk minder haarballen en zijn vacht voelt zachter aan en ziet er glanzender uit. Ook de spijsvertering verliep vlot. Het is iets duurder maar de kwaliteit en het effect maken dat voor mij goed. Zeker een aanrader.
Lekkere brokjes
Onze katten hebben met veel smaak de korrels opgegeten. Ze hebben geen last ondervonden van de wissel. We hadden opmerkelijk minder haarballen die werden overgegeven. Een aanrader voor baasjes van langharige katten.
Très bonne croquette
Croquettes de qualité, mon chat en raffole ! La transition s’est très bien déroulée, Noé a adoré les croquettes La marque Hill’s fait vraiment attention au bien-être de nos animaux Je recommande cette marque ! =)
Zachtere vacht!
Mijn katten zijn er dol op! De brokjes zijn altijd meteen op, maar daarnaast hebben ze ook een mooiere en zachtere vacht. Ook de haarballen zijn minder en ik merk aan de stoelgang dat het haar langs daar er terug uitkomt. Zeker met een langharige kat is dit een goed product.
Gesponsorde recensie - Product gratis ontvangen | Mening is mijn eigen
Geen merkbaar verschil voor mijn kat
Ik heb dit product nu een tijdje gebruikt, maar ik merk helaas geen echt verschil in de vacht van mijn kat. Ze heeft ook nooit problemen gehad met haarballen, dus op dat vlak bracht het geen meerwaarde. Wat me vooral opviel, is dat de overgang naar deze nieuwe brokjes niet gemakkelijk was, terwijl mijn kat normaal helemaal niet moeilijk doet over haar kroketten. Deze keer at ze ze in het begin met tegenzin. Al met al voldoet het product niet aan mijn verwachtingen.
Gezond & Lekker
Met Hills weet je dat je goed zit. Onze kat is dol op zijn nieuwe voeding. Hij is steeds heel enthousiast als het etenstijd is. Het kattenvoer is niet enkel lekker, maar ook nog eens gezond. We hebben een Maine Coone en met z’n lange vacht heeft hij vaak wat last van haarballen, gelukkig is dat door deze Hills verleden tijd. Een aanrader voor wie een gezonde en sterke kat wil.