4.4 van 14 beoordelingen
Raad het aan
Hill's Science Plan Small & Mini Adult Hondenvoer met Lam en Rijst is een compleet dierenvoer, speciaal samengesteld met ActivBiome+ Multi-Benefit technologie.
Gerichte voeding voor de unieke behoeften van kleine honden in de actiefste periode van hun leven.
Ideaal voor honden
Het eten ruikt heerlijk! De grote van de brokken zijn goed, maar iets te groot en hard voor honden op leeftijd en met minder tanden. De brokken zijn ook vettiger dan de vorige. Nala eet ze graag!
Kwaliteit dat je opmerkt
Ik ben zeer blij dit product te hebben ontdekt, want mijn viervoeter is zeer enthousiast en is veel actiever, heeft een mooiere vacht en heeft minder last van darmkrampen. De brokken gaan smakelijk naar binnen en hebben een ideale grootte. Kortom: een aanrader.
Kwaliteitsvol eten!
Mijn hond en ik zijn aangenaam verrast door dit eten. De brokken zijn perfect van formaat, krokant genoeg en valt niet zwaar op de maag. Het bevat vele voedingsstoffen, zonder onnodige hulpstoffen en additieven waardoor de vitaliteit van mijn hond opmerkelijk beter is.
Gesponsorde recensie - Product gratis ontvangen | Mening is mijn eigen
Perfecte dagelijkse voeding voor kleine
Een betrouwbare keuze voor dagelijkse consumptie. De brokken zijn goed verteerbaar, ideaal van grootte en mijn hond heeft beduidend minder last van spijsverteringsproblemen. Ik ben zeer blij, en mijn viervoeter ook!
Topvoeding voor kleine honden
Mijn hond smult smakelijk van deze nieuwe brokken. De brokken zijn klein, makkelijk verteerbaar, aangename geur dat eetlust opwekt en voedzaam. Mijn hond heeft meer energie, zijn vacht ziet er beter uit en zijn stoelgang is beduidend verbeterd. Kortom: een aanrader!
Te kleine brokjes
Ondanks dat ik kleine honden heb zijn de brokjes te klein voor hen. Ze eten ze niet. Ik heb geprobeerd ze te mengen met de brokjes die ze gewoon zijn maar ze halen ze er gewoon uit. Niet tegenstaande dat ik aan het product zeker niet twijfel zijn mijn honden heel kieskeurig voor wat droogvoer betreft. Of ik het zou aanbevelen, waarschijnlijk wel want het is niet omdat mijn dogs het niet willen dat een ander het niet wil.
He Eten was prima!
Het is een topproduct! Onze Jack Russel was er dol op vanaf de levering ! Hij wou het meteen proeven, begon te blaffen en dus direct wat gegeven. Het viel in de smaak ook al is hij een moeilijke eter. Ik had hiervoor al verschillende merken geprobeerd en veel moeten weggeven dat hij het niet wou eten.
Gesponsorde recensie - Product gratis ontvangen | Mening is mijn eigen
Moeilijke eter vind het lekker
Voor een kleine Chihuahua zijn deze brokjes perfect. Ze zijn heel klein en passen perfect in mijn Chihuahua zijn kleine bekkie. Hij vind ze ook heel smakelijk,eet dagelijks zijn portie met veel enthousiasme op. Stoelgang is ook beter. Ik blijf deze voortaan geven. Mijn teckel vind ze ook lekker. Voor 2 moeilijke eetertjes echt top!
Bonne gamme de croquettes
Cela ne fait qu'une semaine que je teste le produit je vois déjà une différence sur mon chien malgré que c’était une bonne marque elle se grattait sans raison mais avec ces croquettes ci les grattages diminuent elle aime le goût et les dévore facilement je comprends mieux pourquoi les vétérinaires les recommande
lange verzadiging.
De hondjes hadden een paar dagen nodig om er aan te wennen.Nu vinden ze het lekker.Ze hebben een langer vol gevoel en de stoelgang ziet er prima uit.Zou het iedereen aanraden die hondjes heeft met gevoelige darmen.