Hills Science Plan Adult Sterilised Cat with Duck
Hills Science Plan Adult Sterilised Cat with Duck
4.8 van 17 beoordelingen
Raad het aan

Hill's Science Plan Sterilised Cat Adult droogvoer voor katten met eend heeft een specifieke samenstelling voor gewichtscontrole om gesteriliseerde katten slank te houden. Gemaakt met licht verteerbare ingrediënten van hoge kwaliteit.

Beoordeling
Galerij van testers
Katrien
Katrien

194 Beoordelingen

voedend en verzadigend

Onze kater staat op dieet met de dierenarts en mag maar een bepaalde hoeveelheid per dag krijgen. Deze voeding is goed voor hem. Hij eet wat hij mag en staat niet om meer te vragen. wij zijn tevreden.

Marthe

5 Beoordelingen

Mijn katten smullen van dit eten!

Mijn katten houden van deze brokken. Ze zijn dan ook perfect afgestemd op hun noden. In vergelijking met andere brokken vind ik de geur en vettigheid van de brokken zeer goed. Ik koop ze zeker nogmaals.

Sura

3 Beoordelingen

Smaak- en kwaliteitsvolle droogvoer!

Mijn kat is zeer tevreden over het droogvoer; zowel de smaak als de voedingswaarde zijn tiptop in orde. Aangezien mijn kat een kieskeurige eter is, had ik eerst wat schrik of ze het wel zou eten. Maar vanaf dag één at ze haar bord volledig op. Ik heb het voer daarna dagelijks gegeven en ze heeft het elke dag met succes gegeten. De smaak en de voedingswaarden zijn dus evhr van goede kwaliteit. Ik zou de product zeker aanraden aan anderen en zal het dan vanaf nu ook blijven kopen. Nogmaals bedankt dat we dit mochten testen, en hopelijk krijgen we in de toekomst nog eens de kans om een product te testen!

Ann

13 Beoordelingen

Hill katten eten

Eerst was het even ruiken en snuffelen voor ze er toch aan waagde . Daarna vond ze de brokjes heel lekker. Nu eet ze bijna elke dag haar brokjes op. Heeft ook een zachte vacht gekregen

W
Wendy

2 Beoordelingen

Mijn kater vindt ze heerlijk

Mijn kater is er verzot op. De eendensmaak kon hem onmiddellijk bekoren. Op zijn vaste eetmomenten staat hij al klaar aan de box met zijn korrels. De kleine korrels zorgen er voor dat hij ze makkelijk kan eten. Zijn gewicht blijft stabiel en zijn vacht heeft een mooie glans. Vroeger had hij soms diarree maar nu blijft alles halfvast. Ik ben echt in de wolken met deze korrels omdat ik zie dat mijn kater er zo verzot van is.

Gulcan
Gulcan

26 Beoordelingen

Goede kwaliteit brokken voor mijn gester

Ik vind deze brokken fijn. Ze lijken van goede kwaliteit en mijn kat eet ze graag. Ze zijn aangepast aan gesteriliseerde katten, wat geruststellend is voor het gewicht en de gezondheid. Ze zijn niet de goedkoopste, maar voor het welzijn van mijn kat vind ik ze het waard.

R
Robin

98 Beoordelingen

De katten zijn fan!

Het voer heeft voor de kat een onweerstaanbare geur, waar hij anders z’n brokken vaak liet staan, zijn die nu op in no time. Ook z’n vacht glanst meer dan in de periode voor we dit voer mochten testen.

Martine
Martine

Deze kattenkorrels zijn onweerstaanbaar

De kattenkorrels van Hill vallen in de smaak van mijn katertje Jerry. Hij vindt ze zo lekker dat hij 2 gaten in de verpakking gemaakt heeft om alsnog van de korrels te kunnen smullen. Het is de eerste keer dat hij korrels met de smaak “eend” eet maar ze bevallen hem opperbest.

Samya

Duckydelicious

Altijd als ik kattenvoer koop voor mijn kat vaak heeft de kattenvoer een overheersende geur deze kattenbrokjes was niet overheersend geur was aangenaam zag er ook gezond ook en niet te al samengesteld met verschillende adjective brokjes was samengesteld met gezonden en alleen maar de beste ingredienten zo weet ik dat mij kat alleen maar de beste binnen krijg mijn kat was ook in dikke weet meer speels en zelf zijn vacht was gezond en dikker uit.

U
Ulrike

3 Beoordelingen

Top kattevoer

Mijn kat vond dit eten erg lekker. Als ik de brokjes in haar bakje deed begon ze er direct van te eten. Als mijn kat blij is ben ik ook blij :). Top kattevoer ik ben tevreden. Ik zou dit zo nog eens kopen!

Gesponsorde recensie - Product gratis ontvangen | Mening is mijn eigen

© 2026 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.