Hills Science Plan Kitten Chicken
Hills Science Plan Kitten Chicken
4.4 van 12 beoordelingen
Raad het aan

Hill's Science Plan Kitten brokken met kip leveren veel energie en alle essentiële voedingsstoffen voor een gezonde groei en de goede ontwikkeling van kittens. Deze knapperige brokjes bevatten een unieke combinatie van antioxidanten die, samen met vitaminen, helpen het immuunsysteem te versterken. Omega 3-vetzuren DHA dragen bij aan een goede ontwikkeling van de hersenen. Alle ingrediënten zijn speciaal geselecteerd en zijn van hoge kwaliteit om de darmfunctie en het algehele welzijn van het kitten te bevorderen. Hill's Science Plan Kitten brokken zijn ook geschikt voor drachtige en zogende poezen.

Beoordeling
Galerij van testers
Lynn

Kwalitatief kittenvoer

De brokken zijn verpakt in een stevige, gemakkelijk hersluitbare zak. De kleine brokjes zijn ideaal voor kittens. Onze kat eet ze met smaak op en ondervond geen problemen met wisselen van voer.

Lito

2 Beoordelingen

Mijn kitten werd terug gezond

Mijn kitten had al enkele tijd last van diaree en een heel slechte maag. Kon niks van voer verdragen, zelfs de dierenarts wist niet wat er was, maar na 2 weken het voer van hills science plan kitten chicken was het diaree probleem opgelost. Mijn kitten is terug levendig en kan weer wat brokjes verdragen. Heel blij dat ik dit heb mogen testen, mijn kitten is genezen.

Lien

8 Beoordelingen

Smakelijke brokjes voor onze kitten

Onze kitten Wilma is in de eerste plaats al geen moeilijke eter, maar laat wel graag merken in wat ze op bepaalde momenten zin heeft. Zo heeft ze nog geen enkele keren haar brokjes aan de kant laten staan. Wilma vindt het ook fijn dat het kleine brokjes zijn zodat ze die op haar gemak kan eten en niet zit te worstelen met veel te grote brokken.

Carla

Charly Hills brokken

Charly, vind de brokken heerlijk. Het voederbakje is altijd snel leeg. Hij komt er ook achter vragen. Mijn volwassen poes wil ook altijd de brokken eten.

Lene

Super

Over het algemeen zijn we super tevreden. Ons katje eet de brokjes graag. De grote van de brokjes zijn ook perfect. Niet te klein zodat ze zicht niet kunnen verslikken en ook zeker niet te groot.

E
Emma

lekker! echt lekker...

Onze 2 katten zijn dol op deze korrels. Ik merk zelf een verschil in de stoelgang bij beide katten. Hiervoor had ik een standaard merk van korrels met soms héél onaangename geuren in de kattenbak. Sinds deze korrels is de stoelgang opmerkelijk beter en de katten zijn er dol op.

Maegan

1 Beoordelingen

Mijn kitten vindt het lekker

Ik had zijn nieuwe korrels nog maar juist gegeven en hij was er al meteen aan begonnen. Ik geef hem af en toe natvoer gemengd met deze korrels en hij eet er heel goed van.

D
Danielle

3 Beoordelingen

Super voeding

Moby had last van diarree en doffe vacht. Sinds we overgestapt zijn en gestart met testen van deze voeding is die helemaal gezond . Zijn vacht blinkt mooi en zijn diaree is helemaal over , wij zijn alvast enorm fan.

N
Nourhan

My kitten loved this!

My kitten loved this food and he’s a picky kitten! Always coming back for more. Amazing experience with this. Thank you! This would definitely be my first choice out of everything he’s tried so far.

Margo

6 Beoordelingen

geweldig

Ik vind het een heel goed product. mijn kat at direct alleen nog de nieuwe voeding. handige verpakking. ik ben zeer tevreden.

Gesponsorde recensie - Product gratis ontvangen | Mening is mijn eigen

© 2026 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.