4.8 van 17 beoordelingen
Raad het aan
Hill's Science Plan Senior Vitality Small & Mini Breed Hondenvoer met Kip Onze baanbrekende formule helpt de dagelijkse vitaliteit en activiteit van je oudere hond te bevorderen.
Onze hond is er dol op!
Mijn hondje was er vanaf het eerste moment helemaal zot van Hill's Science Plan Mature Adult 7+ senior Vitality Small & Mini met kip. Zodra het bakje op de grond stond, was het in geen tijd leeg! De brokjes hebben een ideaal formaat voor kleine hondjes en lijken heel smakelijk te zijn. Sinds we dit voer geven, merken we dat hij goed eet, energiek blijft en zich zichtbaar goed voelt. Het is fijn om te weten dat hij op zijn leeftijd voeding krijgt die speciaal is afgestemd op senior hinden. Absoluut een aanrader voor kleine, oude hondjes met een goede smaak.
Hij is dol op deze brokjes.
De eerste keer dat ik mijn hond deze kippenbrokjes gaf, verslond hij ze. Hij is er dol op. De brokjes hebben de perfecte grootte voor mijn kleine hondje van 6,5 kg. Hij is niet meer ziek geworden sinds hij dit nieuwe voer krijgt. Echt perfect.
Betrouwbare ondersteuning
Deze brokken hebben mijn hond beduidend meer energie gegeven. Mijn hond eet ze smakelijk op, ideale grootte en makkelijk te verteren. Mijn hond is terug actiever, vitaler en beter in beweging.
Gesponsorde recensie - Product gratis ontvangen | Mening is mijn eigen
Zeer goed voor ouder hondje
Ik heb dit product gratis ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening na het testen. Over deze brokken ben ik zeer enthousiast. Mijn hondje verkiest deze boven het andere merk dat hij altijd kreeg. Hij is al wat ouder en de tanden zijn ook wat zwakker. Deze brokjes zijn klein en makkelijk te bijten wat voor hem zeer belangrijk is om goed te kunnen eten. Ik koop dit product zeker opnieuw.
Perfect
Ik heb deze hondenbrokken aan mijn 13jarige chihuahua gegeven en de overgang is zonder enig probleem verlopen. Hij is er dol op: elke keer dat hij de verpakking ziet, begint hij enthousiast te kwispelen. De grootte van de brokjes is perfect aangepast aan kleine honden en ook al heeft hij niet meer al zijn tanden, kan hij ze zonder moeite eten. Sinds de overstap heb ik geen spijsverteringsproblemen gemerkt en hij lijkt in topvorm.
Zalig hondenvoer
Lang gezocht achter kleine brokjes die mijn hond toch nog kan kauwen Verder lusten ze het erg graag Ze laten al de rest liggen voor deze brokken en dat zegt genoeg De zak openen was wel even een zoektocht Blijkt (denk ik ) dat je het binnenste moet open snijden ofzo en dan kan hij gesloten worden met rits
Gesponsorde recensie - Product gratis ontvangen | Mening is mijn eigen
De brokken vallen in de smaak
Mijn 8 jaar oude dwergkees Kody heeft deze brokken mogen testen. Over de smaak is hij duidelijk enthousiast, hij eet de brokken graag en eet zijn bakje leeg. De samenstelling van de brokken geeft ook vertrouwen en is afgestemd op honden op oudere leeftijd. Een klein minpuntje is de grootte van de brokken, ze zijn erg klein. Dit maakt dat Kody ze wel erg makkelijk kan bijten, maar de tandarts adviseert grotere brokken ter bevordering van zijn tandhygiene . Aanrader, behalve voor een hond waarbij extra gebitsondersteuning nodig is.
Zeker een aanrader
Ik ben erg tevreden over dit product, mijn kleine chihuahua eet het met plezier. De brokjes zijn klein en makkelijk te kauwen, wat fijn is voor mijn oudere hond. Mijn hond heeft meer energie en ziet er heel goed uit. Zijn vacht straalt. Met de spijsvertering gaat het prima. Ik raad dit voer zeker aan voor mensen met kleine, oudere honden.
Nio testpiloot
Nio mocht testen .Hij is een hele moeilijke , kieskeurige eter.Met deze voeding zijn we beetje per beetje overschakeld.Eerst een klein beetje droge voeding gemengd met 1/4 van het potje natte voeding .Dit viel zo in zijn smaak en zonder problemen was direct zijn kommetje leeg .Wij houden ons nu voorlopig bij deze voeding ,tot hij hopelijk deze toch niet beu geraakt .Bedankt Hometestersclub.
Top product
Wat een producten zijn dit!!! Hier ben ik zo tevreden over. Ze zijn veel fitter en hebben mooiere vacht en hun darmen reageren er heel goed op... Voor hun leeftijd moeten we opletten wat we geven. En ik hecht hier enorm veel belang aan want het zijn mijn kindjes. Ik ben er echt enorm van overtuigd en zal het ook al mijn volgers en viewer's aanraden! Dank je wel voor het vertrouwen. Voor de correcte en eerlijke menig mag je bij mij zijn. Is het goed dan is het goed. Is het slecht zal ik het ook zeggen. Maar dit is dus fantastisch. Dank je wel.