Mijn Border Collie sinds onze huis gekomen, eten niet zo graag. Maar na 2 dagen om proberen, hij houd van Science Plan. Wanneer het was tijd om te eten hij direct opstan zijn.
Beste, ik heb de puppy brokken van hill's maar 1 week gegeven aan mijn pup Tangero van 6m. Hij was enthousiast en ze roken wel lekker, at ook zijn bakje helemaal uit, maar zijn ontlasting was niet ok, varieerde van platte ontlasting tot diarree. Na het stopzetten en terug overschakelen naar zijn vorige brokken was dat probleem de volgende dag al beter en na 2 dagen weer volledig opgelost. Ik ben dus jammer genoeg geen fan en ga het zeker niet opnieuw geven aan mijn pup. Mvg, Sylvie
Het viel onmiddellijk in de smaak van onze Kosmo.
Zijn ontlasting was ook goed.
Kwaliteitsvoeding voor uw puppy. Zeker aan te raden. Jammer dat ik ga moeten overschakelen want hij is bijna een jaar en dan op naar de voeding voor volwassen honden.
Ik ben zeer tevreden over dit product en zal dit graag aanbevelen aan andere hondenbezitters.
Ik heb een hondje geadopteerd uit Roemenie, ik heb verschillende merken geprobeerd, meestal weigerde het om te eten .
Toen kreeg ik jullie pakket, hij at, en met smaak, zijn stoelgang was normaal, vroeger was het niet zo.
Ik ben dus heel tevreden en ik beveel het graag aan voor andere honden eigenaars.
Dank u wel voor de kans van het uittesten, en een tevreden hondje en baasje.
Dank u wel !!
Rox was een moeilijke eter. Eerst was hij terughoudend en stond hij raar te kijken. Maar nu eet hij met plezier zijn kom leeg, zelfs tot de laatste kruimel. En dan blijft hij nog likken. Hij sneffelt zelfs aan de kast waar zijn eten instaat van "bazeke, ik wil nog" 😊
Thuis getest met gratis product
Terry(Antwerpen)
1 Review
Terry(Antwerpen)
1 Review
0 Upload
05/03/2022
Conan test Hills
Mijn Malinois Conan is van dag een,zot op Hills.In het begin 25/75% en een beker gepofte rijst (Vadegran).Nu 100% Hills en een beker gepofte rijst (Vadegran).Dadelijk zijn pot leeg.Als traktaties zijn de korrels wel klein.Maar een klein hoeveelheid op mijn hand,vind hij best leker.Nog actiever op de wei.Stevig uit werpsels.Als Conan tevreden is,is baasje ook tevreden.
Erica (Sint-Amandsberg)
Erica (Sint-Amandsberg)