Hill’s Science Plan Sterilised Cat Adult Kattenvoer met Zalm
Hill’s Science Plan Sterilised Cat Adult Kattenvoer met Zalm
4.7 van 29 beoordelingen
Raad het aan
AI Review Summary

De Hill’s Science Plan Sterilised Cat Adult met zalm wordt over het algemeen zeer goed geaccepteerd door katten, die het voer vaak als lekker ervaren en snel consumeren. Er zijn echter enkele meldingen van kieskeurige katten die het minder appreciëren, soms vanwege een voorkeur voor vlees boven vis. Het product wordt geprezen om zijn kwaliteit en goede samenstelling, specifiek voor gesteriliseerde katten, en draagt bij aan het behoud van een gezond gewicht. Een veelvoorkomend positief effect is de verbetering van de vachtconditie, die glanzender en mooier wordt, en het verminderen van haarverlies. Ook de spijsvertering verbetert, met minder problemen en een minder sterk ruikende of vervuilde kattenbak. De brokjes hebben een geschikte grootte en textuur, vaak omschreven als ideaal en krokant. De geur van het voer wordt als aangenaam ervaren. Gebruikers merken verder op dat hun katten actiever en energieker zijn. Hoewel de prijs soms als prijzig wordt ervaren, wordt de prijs-kwaliteitverhouding door velen als goed beoordeeld. Het gebruiksgemak van de verpakking, zoals de afsluitbaarheid en doseerbaarheid, wordt eveneens positief onthaald. Veel klanten bevelen het product aan en zijn van plan het opnieuw aan te schaffen.

Bekijk meer
Beoordeling
Galerij van testers
Milica

6 Beoordelingen

perfect

Wat ik extra waardeer, is dat Hill’s wordt aanbevolen door dierenartsen en gemaakt is met wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten. Geen onnodige toevoegingen, alleen wat mijn kat echt nodig heeft.

Leen

6 Beoordelingen

Super korreltjes!

Ik kon niet snel genoeg haar bakje vullen. De geur moet haar aangetrokken hebben. Haar korreltjes waren nog nooit zo snel op! Haar vachtje heeft nog nooit zo mooi geblonken. Iedereen blij!

Sarah

1 Beoordelingen

De katten zijn heel te vreden

wij zijn heel blij om het katten voer te mogen testen en de katten vonden het heel lekker ze waren direct verliefd erop en de smaak gepakt

V
Viv

8 Beoordelingen

gezond lekker

ik vind het wel prijzig katten eten er allemaal van dus lekker het is voor hun gezondheid eten ruikt lekker bij openen zak dat is belangrijkste

E
Els

9 Beoordelingen

super

heel goed eten ben er content van ga het zeker kopen de kat haar vacht ziet er ook mooier uit sinds ze dit voer krijgt zeker een aanrader

Lieve

209 Beoordelingen

Gezonde vacht

Ik heb Hill's Science Plan Sterilised Cat Adult getest voor mijn gesteriliseerde kat en ben tevreden. Ze eet het graag, blijft mooi op gewicht en haar vacht ziet er gezond uit. Goede brokjes, al is het misschien minder geschikt voor kieskeurige eters die geen zalm lusten.

Chris
Chris

103 Beoordelingen

Uitstekende voeding

Onze poezen zijn huer dol op en geen probleem met vertering of overgewicht

Christina

7 Beoordelingen

Super blij met dit producht

Mijn kat is er zot van deze voeding en eet het liefst van al deze voeding ze wilt geen ander meer

Mireille
Mireille

11 Beoordelingen

Kwaliteit top!

Deze brokjes zijn top! Onze katten zijn er dol op. Vanaf het moment dat de zak opengaat staan ze te miauwen. De brokjes hebben de ideale grootte, zijn krokant en ruiken lekker. Je ziet gewoon dat het kwaliteisvoeder is. Na een paar weken zie je duidelijk verschil, hun vacht glanst meer, ze zijn energieker en speelser en ze zitten beter in hun pels. Top kwaliteit! Mijn poezen zijn fan!

Katrien
Katrien

68 Beoordelingen

Zwartje is er zot van!

Mijn kat is dol op Hill’s Science Plan Sterilised Cat Adult met zalm. Het voer heeft een goede samenstelling, speciaal voor gesteriliseerde katten, en helpt mijn kat op gezond gewicht te blijven. De brokjes zijn van fijne grootte en lijken smakelijk, want de voerbak is altijd snel leeg. Bovendien merk ik dat de vacht van mijn kat er glanzend uitziet en hij actief blijft. Een aanrader voor wie zijn kat gezond en tevreden wil houden!

© 2026 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.