Labello Strawberry Shine
4.5 van 33 beoordelingen
Raad het aan
Goede product
De Labello Aardbeienglans ruikt heerlijk fruitig en geeft een mooie subtiele rode glans. Hydrateert goed, maar slijt vrij snel dus moet je regelmatig opnieuw aanbrengen. Ideaal voor dagelijks gebruik, vooral als je iets simpels en verzorgends zoekt met een vleugje kleur.
Fijne lippenbalsem
Super fijne lippenbalsem met een mooie kleur! Vaker gebruikt, en koop steeds een nieuwe als het op is. Mijn lippen zijn totaal niet ruw/droog meer.
Heerlijk en verzorgend!
Heerlijk en verzorgend! Ik ben dol op deze Labello! Hij ruikt lekker naar aardbei, geeft een subtiel rood glansje en maakt mijn lippen superzacht. Echt een favoriet die ik altijd in mijn tas heb!
Goede dagelijkse Labello
Deze Labello is een fijne lippenbalsem voor dagelijks gebruik. De lekkere aardbeiengeur is een pluspunt en de balsem biedt prima basis hydratatie. Ik gebruik zelf Labello indien ik gescheurde lippen heb, hier breng ik dan heel veel van aan. Hiervoor is het niet bepaald top door de kleur die dan ook langs je lippen ziet. Wel ideaal voor wie verzorgde lippen met een vleugje kleur wil op dagelijkse basis.
Goede labello
Ik heb deze variant van Labello eens uitgeprobeerd maar ben niet helemaal overtuigd. De mooie kleur en zachte glans op je lippen is perfect, de geur vind ik iets minder mijn ding.
Goed alternatief
Ik gebruik al jaren de klassieke Labello en die blijft voor mij de nummer één. Toch moet ik zeggen dat Strawberry Shine een goede tweede is. Hij ruikt lekker fruitig, geeft een subtiel rood glansje en houdt m’n lippen goed gehydrateerd. Soms gebruik ik ‘m als ik wat extra kleur wil zonder echte lipstick. Niet plakkerig, gewoon comfortabel.
Labello
Super leuk Mijn twee dochters gebruiken het graag als bescherming bij koude maar ook bij warme dagen
Buitengewoon
Ik kan niet zonder dit product....het voedt mijn lippen en tevens heb ik een prachtig glanzend kleurtje op . Het neemt zich makkelijk mee en je komt er superman mee toe Ik heb het gevoel dat mijn lippen roller lijken als dit gebruik je vind het steeds in mijn tas op badkamer ...op toilt bij spiegel ja iedereen verdient zon geweldige beschering EN VOOR DE PRIJS HOEF JE HET NIET TE LATEN !! PROBEER HET EENS DAMES ...WEDDEN DAT ER BIJ U OOK 1 IN DE HANDTAS GAAT !