Liefmans On the rocks peach 4-pack

Liefmans On the rocks peach 4-pack

4.7 van 6 beoordelingen
Raad het aan
Liefmans peach is het verfrissende fruitige bier met oranje-roze tint. Geniet van de smaken van perziken, abrikoos, limoen en ananas. De perfecte balans van fruitige zoetheid en subtiele zuurgraad.
Beoordeling
Galerij van testers
Koop nu
Chloë

2 Beoordelingen

Lekker en fris

Lekker fris drankje. Ik drink geen bier maar dit vind ik zeer lekker op een warme zomerdag met ijs. Ik hou van de peach smaak

R
Robin

94 Beoordelingen

Vernieuwend

Een voor mij totaal nieuwe smaak, peach bier. Het eerste flesje was dan ook wennen, on the rocks moet je het bij warm weer wel snel drinken, anders wordt het snel water achtig.

diede
diede

25 Beoordelingen

Lekker perzik bier

Zeer lekker bier, smaakt fris en echt naar perzik. 1 flesje verdelen over 2 glazen met veel ijsblokjes en dan klinken! Lekker voor de apero!

F
Fie

71 Beoordelingen

Lekker fris, ideaal zomerdrankje!

Ik ben enorme fan van de klassieke kriek, maar deze Peach smaak is een ideale afwisseling voor de zomerse dagen. Het smaakt heerlijk fris, en is ideaal met een paar blokjes ijs.

Diana
Diana

65 Beoordelingen

Topper van Liefmans

Een topper met een heerlijke zachte en zoete smaak. Naast de gekende kriek en framboos is deze aanvulling een topper! Zoet en verfrissend, een ideale combinatie. Kwa smaakt light het inde buurt van de iets minder gekende Pecheress van Lindemans. Een aanrader maar voorlopig niet overal te koop helaas.

N
Nadya

3 Beoordelingen

Beste biertje ooit!

Dit is zo’n fris en zoet biertje! Beide mijn ouders vonden het ook lekker en wij hebben allemaal een zeer andere smaak. M’n moeder vond hem niet te zoet wat dus ook goed is voor mensen met een gastric bypass zoals ons!

Koop nu

Zorg dat je dit product altijd bij de hand hebt! Klik hier en koop nu.

€5.69Albert HeijnKoop nu

© 2025 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.