L'Oréal Paris Onfeilbare make-up fixeerspray
L'Oréal Paris Onfeilbare make-up fixeerspray
3.7 van 15 beoordelingen
Raad het aan
Onze eerste fixeerspray voor make-up zonder overdracht in 3 seconden. Microdiffusiespray: lichte formule, niet plakkerig. Dermatologisch getest.
Beoordeling
Galerij van testers
Koop nu
Gulusan
Gulusan

5 Beoordelingen

Settingspray

Ik heb dit van mijn zus cadeau gekregen. Ik vond in het begin dat het goed was het laat je make up hele dag opblijven maar het verpest mijn makeup ook . Het ruikt naar haarspray maar het is wel goed voor speciale dagen om soms te gebruiken maar niet voor elke dag

D
Darshni

5 Beoordelingen

Mixed feelings

Ik heb dit product nu meerdere keren gebruikt en vind het top voor een dag waarop ik weinig makeup op heb. Wanneer ik een fullface glam op heb vind ik toch dat mijn makeup teveel afgeeft.

H
Hayrunnisa

17 Beoordelingen

Goede product, maar niet de best

Ik vond het wel echt goeie setting spray, omdat ik merkte dat mijn make up hele dag zelfde bleef. Ik ben een persoon die veel zn gezicht aanraak, maar zelfs dan bleef mijn make up zelfde. Enige ding die ik niet leuk vond was de structuur van deze product. Het voelt en ruikt naar haarlak en ook als die bij jou haar komt tijdens spuiten blijft jouw haar ook zo.

Melise

7 Beoordelingen

Heel goede fixingspray

Deze fixingspray zag ik altijd op tiktok voorbij komen en dacht dat mensen alleen maar mee met de trend gingen tot ik hetzelfde had gekocht en uitgetest. Mijn makeup blijft heel goed zitten van in de vroege ochtend tot in de late avond, heel tevreden mee!

Ceylin
Ceylin

4 Beoordelingen

Ingewikkeld

Het blijft zeker lang zitten. Maar het is mat en na een tijdje wordt je gezicht crunchy. Maar ik raad het wel aan voor als je het niet 8u lang op je gezicht gaat laten!

E
Eda

8 Beoordelingen

Makeup finish spray

Werkt net zoals een haarspray maar dan voor je gezicht, je makeup blijft heel lang zitten door dit product. Zeker een aanrader, vooral voor speciale avonden/gelegenheden. Gaat ook zeker lang mee

D
Dilan

2 Beoordelingen

Goede fixatie

Dit is een van de betere fixatiesprays als je voor een lange avond je make up feilloos wil houden! Het voelt inderdaad als een haarspray maar natuurlijk is dat het niet. Het is geschikt voor het gelaat uiteraard.

Lena

3 Beoordelingen

Haarspray voor je gezicht

Dit is mijn go to goedkope fixing spray vooral tijdens warme zomer dagen en wanneer ik uitga. Het werkt in mijn geval best als ik ervoor een setting spray gebruik en natuurlijk heel goed hydrateer voor mijn make up want dit product droogt uw huid wel best wel uit.

Sirin

4 Beoordelingen

Zit hier haarlak in?

Ik was al een tijdje op zoek naar een goede en sterke settingspray die je makeup een hele dag op zijn plaats houdt. De l'oreal fixeer spray fixeert inderdaad je makeup en houdt het ook lang vol maar ik raad het niet aan voor dagelijks gebruik. Het product ruikt en voelt alsof haarlak. Na het sprayen voel ik ook dat mijn huid stijf trekt. Hierna wordt het lichtjes plakkerig. Bij het gebruik van deze spray raad ik zeker aan om je gezicht goed te hydrateren op voorhand.

T
Tiana

2 Beoordelingen

L’oréal fixeerspray

Deze spary gebruik ik zeer vaak, voor mij werkt deze minder goed aan mijn neus dit door mijn bril. Maar mijn klantjes gaan naar buiten met een look die zeer lang blijft zitten.

Koop nu

Zorg dat je dit product altijd bij de hand hebt! Klik hier en koop nu.

€11.29L'Oréal Paris Onfeilbare make-up fixeersprayKoop nu

© 2026 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.