Nespresso Vienna Lungo
4.9 van 8 beoordelingen
Raad het aan
Lekkere koffie
Heerlijke koffie en het gemak van capsules Nespresso Vienna lungo is één van mijn favorieten ook wel wat de luxere koffie als je kijkt naar de prijzen .
Heerlijke koffie
Dagelijks wordt er bij ons koffie gedronken en deze is toch wel de klassieker. De capsule en het machine zorgt voor de perfecte hoeveelheid en je moet niet lang wachten op een koffietje, ideaal!
Lekker
Deze koffiecapsules hebben mijn voorkeur. Mijn dagelijkse routine begint net na het opstaan met een lekkere koffie van nespresso. De duurdere prijzen compenseren zich in smaak.
Puur genot
Lekkere koffie bij je thuis. Vienna Linizio Lungo onthult een delicaat aromaprofiel, met de geur van gemoute granen. De volle smaak geeft een fluweelzachte textuur prijs bij de eerste slok. De koffie-ervaring is rond, evenwichtig en sluit perfect aan bij de Weense koffietraditie. Maak het af met een lekker stukje cake of chocolade
Nespresso Vienna Lungo – Elegant en even
Als je op zoek bent naar een verfijnde en toegankelijke lungo, dan is de Nespresso Vienna Lungo een uitstekende keuze. Deze capsule maakt deel uit van de World Explorations-lijn van Nespresso, waarbij smaken van wereldsteden centraal staan. De Vienna Lungo is geïnspireerd op de klassieke Weense koffiecultuur, bekend om zijn rijke, maar zachte koffies die vaak met melk worden gedronken. Smaakprofiel: De Vienna Lungo heeft een milde tot medium intensiteit (intensiteit 6), met zachte, graanachtige en licht biscuitachtige tonen. Het is een ronde koffie zonder uitgesproken bitterheid of zuurtegraad, wat hem ideaal maakt voor elk moment van de dag. De afdronk is subtiel, met een licht zoete noot. Met melk: Deze koffie doet het verrassend goed met een scheutje warme melk of als basis voor een latte. De zachte smaken blijven overeind, maar krijgen een romige twist. Verpakking en duurzaamheid: Zoals bij alle Nespresso-capsules, is de Vienna Lungo verpakt in recyclebare aluminium capsules. He
Zachte koffie
Het is een zachte, romige smaak met tonen van granen. Deze koffie is licht zoet met een intensiteit van 6. Ik gebruik deze koffie dagelijks , lungo kopje