Nestlé® Baby Fruit 4 Vruchten
Nestlé® Baby Fruit 4 Vruchten
4.4 van 5 beoordelingen
Raad het aan
De Nestlé® Baby Fruit fruithapjes hebben alles wat je nodig hebt om je baby te leren genieten van de heerlijke smaak van fruit. De fruithapjes zijn niet alleen een heerlijk tussendoortje van pure en natuurlijke ingrediënten, ze bevatten bovendien geen toegevoegde suikers*. Al de ingrediënten worden met de grootste zorg geteeld en er worden geen bewaarmiddelen, kleur- of smaakstoffen aan toegevoegd. Dankzij het zachte kookproces worden de voedingsstoffen, de smaak en de textuur van het fruit behouden, waardoor de Nestlé® Baby Fruit fruit puree helemaal op maat is voor je baby tot 3 jaar oud!
Beoordeling
Galerij van testers

77 Beoordelingen

Snelle hap

De baby fruit 4 vruchten koop ik of en toe eens als snelle hap bij een daguitstap . Het is een praktisch, smakelijk en voedzaam fruitig tussendoortje gemakkelijk terug dicht te doen .

Katrien
Katrien

194 Beoordelingen

blijvertje

Wij hebben ondertussen kindjes in de lagere school, maar we kopen deze nog steeds. Hiermee eten ze gemakkelijker een stuk fruit tijdens een uitstapje. Ik weet dat dit afvalcreatie is, maar het is zeer gemakkelijk

F
Fie

79 Beoordelingen

Blijvertje

Peuter vindt deze fruitpapjes heel lekker. Tof dat je direct een 4-pak koopt: dat drukt de prijs een beetje. De verpakking is gemakkelijk voor een peuter: dan kunnen ze het gewoon zelf eten zonder te morsen.

Lieve

230 Beoordelingen

Handig onderweg

Verse fruitpap heeft nog steeds mijn voorkeur, maar deze Nestlé fruitzakjes zijn handig voor onderweg. Makkelijk mee te nemen en te eten onderweg. Bevat geen toegevoegde suikers wat ik wel zeer goed vind.

Melissa
Melissa

16 Beoordelingen

Lekker en gezond voor mijn baby!

Mijn baby vindt Nestlé Baby Fruit 4 Vruchten echt lekker! Zo fijn dat er geen extra suiker in zit. En ook nog eens handig om mee te nemen als we onderweg zijn. Voor ons is het echt een gemak voor ons kleintje!

© 2026 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.