Nivea Soft Hydraterende crème

Nivea Soft Hydraterende crème

4.5 van 34 beoordelingen
Raad het aan
Bescherm de natuurlijke structuur van je huid met Nivea Soft Hydraterende Crème. De unieke samenstelling met jojoba-olie en vitamine E trekt snel in je huid en maakt haar heerlijk zacht en soepel. Nivea Soft Hydraterende Crème is een hydraterende crème voor de dagelijkse verzorging van je lichaam, gezicht en handen. Gebruik NIVEA Soft bijvoorbeeld als body-, voet- of handcrème.
Beoordeling
Galerij van testers
Koop nu
Lott
Lott

38 Beoordelingen

aangename zachte crème

Deze Nivea crème is heel zacht voor de huid. Hij trekt gemakkelijk is en is vlot uit te smeren. Zeer aan te raden voor mensen met een droge huid.

Gaëlle
Gaëlle

5 Beoordelingen

Nivea crème

De crème heeft een lekker zachte geur die heel goed ruikt. De crème voelt zacht en niet vettig aan op de huid. Je kan het op elk lichaamsdeel gebruiken.

Lieve

194 Beoordelingen

Voor heel het lichaam en heel het gezin

Een hele fijne, zachte crème voor heel het lichaam en heel het gezin. Trekt snel in de huid en heeft de fijne nivea geur. Top prima prijs kwaliteit.

14 Beoordelingen

Wonderzalfje

Een veelvuldige creme word al gebruikt toen de boys tieners waren en nu gebruiken onze kleinkinderen het ook. Het wonderzalfje van bij oma

Robin
Robin

5 Beoordelingen

Super fijn

Heel heerlijk voor op je gezicht! Helemaal fijn ik gebruik die ook

29 Beoordelingen

Goede basic creme

Heerlijke geur, gemakkelijk smeerbaar. Persoonlijk vind ik deze minder vet dan de gewone nivea crème. Trekt snel in. Enige minpunt: een pompje had ik hygiënischer gevonden

Claudia

9 Beoordelingen

Zachte huid

Gekocht tijdens een promotie. Een hele fijne crème. Smeert zich gemakkelijk uit. Dringt ook heel snel in en voelt totaal niet vettig aan. Wordt hier dagelijks gebruikt.

D
Dominique

13 Beoordelingen

Nivea

Ik heb dit product thuis uitgetest had dit gekocht in de winkel stond in reclame en zoals de meeste producten van Nivea is dit ook zeer goed. Ik zou dit product zeker aanraden want het doet wat men beloofd. Groetjes

T
Testerzeza

36 Beoordelingen

mag meer voeden

Ik heb deze thuis staan, en probeer hem dus al maandenlang, is niet slecht, dringt heel vlug in, plakt niet en is niet vettig, aangenaam fris gevoel, maar, ik vind dat de hydratatie een beetje méér zou mogen, ik had het gevoel dat de créme niet erg lang werkte, de volgende dag terug insmeren nodig

N
Natasja

31 Beoordelingen

Geweldig product

Ik vind deze creme van nivea zo geweldig voelt lekker zacht aan na gebruikt is totaal niet vettig, hou van de textuur dringt gelijk in de huid en de huid voel lang na gebruik zacht aan .... de geur is ook heel aangenaam

Koop nu

Zorg dat je dit product altijd bij de hand hebt! Klik hier en koop nu.

3,99€Nivea Soft Hydraterende crèmeKoop nu

© 2025 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.