NYX Professional Makeup 06 For The Butta Buttermelt Blush
NYX Professional Makeup 06 For The Butta Buttermelt Blush
4.8 van 7 beoordelingen
Raad het aan
De NYX Professional Makeup 06 For The Butta Buttermelt Blush heeft een zachte en creamy formule voor een finish die wel twaalf uur blijft zitten. De poederblush geeft niet af en vervaagt niet. De blush wordt makkelijk geblend en smelt in je huid voor een intens gepigmenteerde finish. De blush is verrijkt met karitéboter, mangoboter en amandelboter om je huid te hydrateren en opnieuw te laten stralen. Deze blush is geschikt voor alle huidtypes.
Beoordeling
Galerij van testers
Koop nu
Meurillon

5 Beoordelingen

Très bien

Ce blush ne déteint pas, aucun transfert, se fond sur la joue. Les beurres de karité, mangue et amande laissent une sensation de bien être et d'éclat

Anka
Anka

9 Beoordelingen

Maybelline Blush Buttermelt

Heb deze gekocht in butta cup kleur en is heel good pigmented je hebt ni veel nodig. Het is een wat donkere roze kleur. Ik raad het aan.

Sev
Sev

5 Beoordelingen

Heel mooi

Ik raad dit product zeker aan ! Het is heel natuurlijk en is super makkelijk om aan de brengen . Ik wil zeker nog andere kleurtjes kopen .

F
Fati

9 Beoordelingen

Goede pigment heeft

Het is lang gebleven aan de gezicht en goed pigment heeft. Het geeft het gezicht een natuurlijke kleur en ruikt lekker. Ik wil nog een andere kleur kopen

Svetla

1 Beoordelingen

Echt goede blush en pigment ook

Echt goede blush en pigment ook. Ik vind het product heel mooi

Liezel

2 Beoordelingen

Blijft goed zitten

Het is heel eenvoudig aan te brengen, en blijft goed zichtbaar. Het is 1 van men favorieten. Ik raad het iedereen aan.

Lena

18 Beoordelingen

Heerlijke creamy blush.

Deze heerlijke rijke gepigmenteerde blush, voelt zijdezacht aan en laat de kleur mooi achter. Na het opbrengen voelt het ook ietwat cremerig aan ik hou daar persoonlijk van. Een aanrader. #nyxcosmetics

Koop nu

Zorg dat je dit product altijd bij de hand hebt! Klik hier en koop nu.

€10.95NYX Professional Makeup 06 For The Butta Buttermelt BlushKoop nu

© 2026 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.