4.8 van 21 beoordelingen
Raad het aan
AI Review Summary
Klanten waarderen Philadelphia Knoflook & fijne kruiden voornamelijk omwille van de smaak, die als lekker, rijk, vol en fris wordt omschreven. De veelzijdigheid in gebruik wordt sterk benadrukt; het product is geschikt als broodbeleg, op toastjes, in sauzen, bij zalm en als dip. De textuur wordt overwegend als romig, smeuïg en smeerbaar ervaren. Gemak en het feit dat het product snel en eenvoudig te gebruiken is, worden eveneens genoemd. De kwaliteit, met name de smaak van knoflook en kruiden, wordt positief beoordeeld en men merkt op dat het product superieur is aan huismerken. Er is een algemene positieve waardering en het product wordt aanbevolen. Enkele opmerkingen betreffen de wens voor een zachtere textuur, een mogelijk te zoute smaak of de aanwezigheid van een laagje vocht.
Heerlijk!
Dit is zonder twijfel de beste roomkaas die ik ooit heb geproefd! Rijk, romig en vol van smaak dankzij de knoflook en kruiden. Hij past uitstekend bij gerookte zalm en is heerlijk in gevulde champignons. Hij is zó lekker dat ik hem zo uit de bak zou kunnen lepelen!
Lekker
Geweldige smaak en lekker smeuïg, smeerbaar en ik kan niet stoppen als ik er van eet. Je smaakt de kruiden die zo lekker zijn.
Supper
Supper lekker product, je kan het op geel veel dingen gebruiken,bv.op hesp. Altijd snel iets lekker in huis, waar niet veel werk mee is
Philadelphia
Heel lekkere smaak en heel fris voor op de boterham zowel enkel de kaas al de kaas met zalm of kip in een broodje met een lekker verfrissende slaatje. Ik raad deze product ten sterkste aan gewoon al voor de heerlijke smaak.
kruidenkaas
Het is een zeer lekkere kruidenkaas romig veel smaak zoals we gewoon zijn van Philadelphia de smaak en textuur zijn zeer goed
Philadelphia
Super lekkere kruidenkaas. Heel lekker als beleg, maar ook lekker als smaakmaker in pasta. De kruidenkaas is gezond en wanneer je de light versie neemt is deze ook ideaal voor tijdens het afvallen.
savoureux
savoureux et facile a tartiner avec une fine tranche de saumon. j'aime le diluer avec un peux de crème et ajouter des crevettes et des spaghetti, un vrai délice
Goed smeerbare, lekkere kruidenkaas
Zeer lekkere kruidenkaas, kan zowel op de boterhammen als smaakmaker in een pasta. Heeft een frisse smaak en smelt in de mond.
lekker
Deze roomkaas is lekker en luchtig. Ik heb hem liefst op een licht toastje zodat de smaak tot zijn recht komt. Bij volkoren brood vind het niet passen omdat de smaak dan niet doorkomt OF je moet er echt wel veel opdoen.