4.9 van 8 beoordelingen
Raad het aan
Degelijke waterkoker
Deze waterkoker is een aanwinst voor mijn keuken. De ingebouwde kalkfilter merk je meteen, met het harde water hier maakt dat echt verschil. Het apparaat kookt snel en de duidelijke maatverdeling helpt om precies de juiste hoeveelheid water af te meten. Daarnaast valt op dat hij stiller is dan mijn vorige model.
waterkokker
zeer goede waterkokker, gaat zeer vlot en gemakelijk. zeer snel warm water zeer gemakkkelijk opvullen van het water veilig schakkeld outomatisch uit
Goede waterkoker
Ik heb deze waterkoker van Philips al even in gebruik en ben er grote fan van. Het toestel doet wat het moet doen en is stevig/kwaliteitsvol. Daar bovenop staat het mooi in iedere keuken door de neutrale mat zwarte kleur.
simpel en eenvoudig
We hebben deze op het werk. Deze warmt snel en kan goed tegen de kalkaanslag.? het lampje is gemakkelijk om te volgen of het water al dan niet kookt .
Mooie design en handig in gebruik
deze waterkoker doet wat hij moet doen. handig omdat je kan zien hoeveel water erin zit en ook handig dat hij eraf springt eens het water warm is. ideaal voor in de keuken en zwart past bij alles :)
Waterkoker Philips
Ik gebruik al jaren de waterkoker van Philips. De warmhoudfunctie zorgt ervoor dat het water langer op temperatuur blijft. Je kan verschillende kopjes thee maken zonder bij te vullen. Het is ook een mooi toestel en gemakkelijk in onderhoud.
aangekocht voor m'n moeder
Goeie kwaliteit van waterkoker, wordt heel snel warm en heeft ook genoeg volume.
Snel een warme kop thee
Deze Philips waterkoker geeft snel een warme kop thee. Met zijn inhoud van 1,7L kan ik meerdere kopjes gelijk maken voor het hele gezin. Hij is veilig in gebruik, als de waterkoker het kookpunt bereikt heeft, slaat hij automatisch af. De kan is afneembaar, waardoor hij draadloos kan gebruikt worden. Bovendien oogt hij mooi.