Sourcy Vitaminwater Framboos Granaatappel

Sourcy Vitaminwater Framboos Granaatappel

4.9 van 14 beoordelingen
Raad het aan
Een verfrissende suikervrije dorstlesser op basis van koolzuurvrij bronwater met de fris-zoete smaak van framboos en granaatappel. Het is verrijkt met vitaminen, zink en hibiscus-extract.
  • Sourcy vitaminwater is een verfrissende dorstlesser zonder suiker
  • Gemaakt op basis van koolzuurvrij bronwater
  • Verrijkt met vitaminen en verkrijgbaar in zes fruitige smaken
  • Beoordeling
    E
    Evelien

5 Beoordelingen

Heerlijk drankje

Ik neem deze vaak mee naar mijn werk, voor tussendoor. Niet te zoet, fris en goed voor de dorst. Niet te grote fles, past goed in je tas.

Shiela

2 Beoordelingen

Love it!!

Dit drankje is perfect voor thuis maar ook voor onderweg. Het heeft een fijne smaak, is niet te overheersend. Ik vind het echt top!

Lieve

204 Beoordelingen

Lekker koel te serveren

Dit vitamine water is lekker bij zeer warm weer als er extra gedronken moet worden. Water steekt snel tegen in tegenstelling tot dit vitamine water met frambozen smaak

Chris
    Chris

94 Beoordelingen

Lekker verfrissend

Ik drink het regelmatig, niet te zoet smaken zijn in evenwicht, het lukt me beter meer te drinken dan het gewone platte water

Laura

4 Beoordelingen

Heerlijk smaakje

Lekker zoet smaakje, het is fijn om te drinken wanneer je het zat bent om dat “saaie” water te drinken. Hiermee blijf je gehydrateerd met een lekker smaakje, zonder dat je super veel suikers binnen krijgt zoals met bijvoorbeeld limonade

B
    Bjora

7 Beoordelingen

Enorm lekker

Ik ben enorme fan: de balans tussen de smaak van water en de toevoeging van framboos is perfect. Het hydrateert maar smaakt alsof je koude thee drinkt, fantastisch lekker!

F
    Femke

117 Beoordelingen

Lekker drankje

Het is een lekker verfrissend drankje. Mooi meegenomen dat er extra vitamines en mineralen aan toegevoegd zijn. Lekkere smaak die niet chemisch of enorm zoet is.

94 Beoordelingen

Lekker

Is niet zoet, maar toch redelijk veel smaak. Moet wel zeer fris staan.

Sakina
    Sakina

12 Beoordelingen

Verfrissende en fruitige smaak

Bevat vitamines, dorstlesser, het is een goed alternatief voor frisdrank. Koud drinken voor verfrissend gevoel.

J
    Jildou De Jong

33 Beoordelingen

super

super lekker, niet te zoet en er zit geen suiker in

© 2025 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.