Swiffer Duster Trap & Lock-navullingen
4.7 van 14 beoordelingen
Raad het aan
Makkelijk stof verwijderen
Ik heb heel wat lego sets die veel stof opvangen, sinds kort gebruik ik swiffer en ik ben tot hier toe erg tevreden. Het vangt stof veel beter op dan een gewone doek.
Stof? Weg voor je het ziet!
De Swiffer Duster Trap & Lock is wat mij betreft een absolute gamechanger in huis! Waar ik vroeger met een doekje en veel frustratie stof probeerde te vangen (en vaak alleen maar verplaatste), doet deze duster precies wat hij belooft: hij vangt het stof echt vast – geen wolkjes, geen rondvliegende pluisjes, gewoon weg ermee. Het zachte vezelmateriaal komt moeiteloos tussen de kieren, op planken, tussen planten en zelfs langs gevoelige apparaten zoals de tv of computer. En dankzij de statische werking bleef alles keurig aan het doekje plakken. Zelfs kattenhaar heeft hier geen schijn van kans meer! Wat ik vooral fijn vind, is het gemak: klik de duster op de steel, even langs de meubels, trapleuning of plinten, en klaar. Geen gesleep met emmers of natte doeken. Ideaal voor mensen die snel resultaat willen met minimale moeite (zoals ik). Conclusie: de Swiffer Duster Trap & Lock is snel, handig en super effectief. Mijn huis is in no time stofvrij – en dat zonder gedoe. Ik ben fan!
Echt handige tegen stof.
Ik ben heel blij om dit product te kunnen testen ,is heel praktisch om te gebruiken en heel efficiënt voor stof om te poetsen, ideaal voor klien ruimte, dit wordt mijn beste procent Nummer 1.
Praktische kuis tool
Niet te missen in de poetskast! Handig voor kastjes snel af te stoffen plekjes waar je moeilijk aan kan zijn handig met de vorm te bereiken. Houdt echt veel stof vast!
Beste product tegen stof
Ik ben grote fan van de swiffer, neemt al het vuil meteen op!
Je le recommande
Etant aide ménagère je recommande ce produit à tous mes clients, pratique, rapide il emprisonne parfaitement la poussière et passe dans des endroits etroits sans soucis
Uitstekend
Dit werkt echt super goed. Zowel ik als mijn poetsvrouw zijn super tevreden met deze swiffer. Wij gebruiken het als wij grondig poetsen of gewoon even stof willen afdoen. Alles blijft heel goed plakken zoals op de foto te zien. De (lange) stock is handig om te gebruiken als wij op moeielijke of hogere plaatsen moeten geraken. Top gewoon!
heel handig
Doet wat het moet doen, neemt heel veel stof op. Is ook een handig model/formaat waardoor je overal aan kan.
Swiffer Duster
Is een goed product trekt het stof aan en het stof zie je verminderen .