Swiffer Duster Trap & Lock-navullingen

Swiffer Duster Trap & Lock-navullingen

4.7 van 14 beoordelingen
Raad het aan
Neem maar afscheid van stof, vuil en haar en maak kennis met netheid en een heerlijke geur van Febreze. De Swiffer Dusters zijn het middel om stof, haar en allergenen van huisstofmijten, katten en honden op oppervlakken te vangen en vast te houden dankzij de duizenden licht gecoate pluizige vezels. De Swiffer stofdoekjes beschikken over unieke vezels die van vorm veranderen. Hierdoor kun je bij de moeilijkst bereikbare plekjes komen om van bijna elk oppervlak stof en haar te verwijderen zonder het in huis te verspreiden. Laten een frisse geur van Febreze achter. Handige tips: Ze zijn vooral handig om het haar van je huisdieren, dat constant uitvalt, te verwijderen of als je last hebt van een stofallergie. Voor je het weet, ga je afstoffen nog leuk vinden: zo goed werkt het. Gebruik de Swiffer Duster navullingen met het Swiffer Duster handvat. Navullingen geproduceerd met 33% gerecyclede synthetische vezels. Verpakking volledig recycleerbaar.
Beoordeling
Galerij van testers
Koop nu
D
diede

5 Beoordelingen

7/6/2025
Makkelijk stof verwijderen

Ik heb heel wat lego sets die veel stof opvangen, sinds kort gebruik ik swiffer en ik ben tot hier toe erg tevreden. Het vangt stof veel beter op dan een gewone doek.

Jenni

2 Beoordelingen

3/6/2025
Stof? Weg voor je het ziet!

De Swiffer Duster Trap & Lock is wat mij betreft een absolute gamechanger in huis! Waar ik vroeger met een doekje en veel frustratie stof probeerde te vangen (en vaak alleen maar verplaatste), doet deze duster precies wat hij belooft: hij vangt het stof echt vast – geen wolkjes, geen rondvliegende pluisjes, gewoon weg ermee. Het zachte vezelmateriaal komt moeiteloos tussen de kieren, op planken, tussen planten en zelfs langs gevoelige apparaten zoals de tv of computer. En dankzij de statische werking bleef alles keurig aan het doekje plakken. Zelfs kattenhaar heeft hier geen schijn van kans meer! Wat ik vooral fijn vind, is het gemak: klik de duster op de steel, even langs de meubels, trapleuning of plinten, en klaar. Geen gesleep met emmers of natte doeken. Ideaal voor mensen die snel resultaat willen met minimale moeite (zoals ik). Conclusie: de Swiffer Duster Trap & Lock is snel, handig en super effectief. Mijn huis is in no time stofvrij – en dat zonder gedoe. Ik ben fan!

Nadia

10 Beoordelingen

Echt handige tegen stof.

Ik ben heel blij om dit product te kunnen testen ,is heel praktisch om te gebruiken en heel efficiënt voor stof om te poetsen, ideaal voor klien ruimte, dit wordt mijn beste procent Nummer 1.

Lore

2 Beoordelingen

Praktische kuis tool

Niet te missen in de poetskast! Handig voor kastjes snel af te stoffen plekjes waar je moeilijk aan kan zijn handig met de vorm te bereiken. Houdt echt veel stof vast!

F
Femke

70 Beoordelingen

7/4/2025
Beste product tegen stof

Ik ben grote fan van de swiffer, neemt al het vuil meteen op!

Roxane
Roxane

21 Beoordelingen

Beclers • 26/3/2025
Je le recommande

Etant aide ménagère je recommande ce produit à tous mes clients, pratique, rapide il emprisonne parfaitement la poussière et passe dans des endroits etroits sans soucis

49 Beoordelingen

Herent • 21/3/2025
Uitstekend

Dit werkt echt super goed. Zowel ik als mijn poetsvrouw zijn super tevreden met deze swiffer. Wij gebruiken het als wij grondig poetsen of gewoon even stof willen afdoen. Alles blijft heel goed plakken zoals op de foto te zien. De (lange) stock is handig om te gebruiken als wij op moeielijke of hogere plaatsen moeten geraken. Top gewoon!

Robin
Robin

83 Beoordelingen

Zwevegem • 12/2/2025
heel handig

Doet wat het moet doen, neemt heel veel stof op. Is ook een handig model/formaat waardoor je overal aan kan.

Annemie

10 Beoordelingen

11/12/2024
Swiffer Duster

Is een goed product trekt het stof aan en het stof zie je verminderen .

F
Fie

17 Beoordelingen

17/10/2024
Neemt veel stof op

De Swiffer Duster is gemakkelijk in gebruik. Je schuift de duster gemakkelijk op de houder en kan al onmiddellijk beginnen stof afdoen. Je kan er voldoende lang mee doen waardoor het een oké product is.

Valerie
21/3/2025
Hesna
18/2/2025

Koop nu

Zorg dat je dit product altijd bij de hand hebt! Klik hier en koop nu.

€9.29Swiffer Duster Trap & Lock-navullingenKoop nu

© 2025 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.