Wasa Sandwich Cheese & Chives

Beoordeling
Galerij van testers
Lindy

Heel lekker

Wat is dit lekker zeg! Ik werk de hele dag dus dus elke pauze iets eten is wel het voornamelijkste dus deze eet ik vaak in de ochtend of middag pauze. Het is heel lekker, heel zacht en beetje kruidig. Het is niet veel om te eten dus als middageten zou ik het niet aanraden maar zou het zeker uitproberen als ik jullie was!

F
Femke

111 Beoordelingen

Lekker

De Wasa Sandwich Cheese & Chives is een handige en smaakvolle snack. De knapperige crackers vullen goed aan bij de romige kaasvulling met een frisse bieslooktoets. Ideaal als tussendoortje onderweg of bij de lunch. De porties zijn handig verpakt, al had de vulling iets rijker gemogen.

Chris
Chris

86 Beoordelingen

Lekker snackje

De ideale snack voor onderweg: de Wasa sandwich van hele rogge is gevuld met kaas en bieslook De maaltijd voor de kleine pauze is rijk aan vezels, de sandwichsticks zorgen voor energie voor de dag en bevorderen bewust eten

Marianti

Lekker tussendoortje

Wasa Sandwich cheese & chives is een hartig tussendoortje met een lekker laagje kaas tussen twee krokante biscuitjes. Heerlijke smaak!!! Ik raad het aan alle kaas-liefhebbers!!

Veerle
Veerle

35 Beoordelingen

Een knapperige smaakvolle snack.

Deze Wasa sandwich is de ideale snack wanneer je voor iets gezonders maar ook voor smaakvol wil gaan. Door de combinatie van het knapperige koekje en de lekkere kaassmaak heb je echt het gevoel dat je energie terug opgekrikt is. De individuele verpakking vind ik niet echt nodig al zie ik in dat dit is omdat je de snacks zo beter kan meenemen. Dat is dus het enige wat ik aan de snacks zou veranderen. Ik zou ze gewoon leveren in één grote verpakking en dan kan je zelf kiezen waarin je de snacks meeneemt.

Linde

2 Beoordelingen

Lekker, anders

Een lekker en evenwichtig hartig tussendoortje. Wel niet voor elke dag (ikzelf ben het snel beu gegeten). Vult ontzettend goed.

Katrien
Katrien

65 Beoordelingen

Smakelijk en voedzaam

De Wasa Sandwich Cheese & Chives is een smakelijke en voedzame snack die ideaal is voor drukke dagen of als lichte lunch. Het biedt een goede balans tussen gezondheid en smaak, met volkorenbrood en een lekkere kaas-bieslookcombinatie. Hoewel de smaak voor sommige mensen wat mild kan zijn, is het een prima keuze voor wie op zoek is naar een gezonde en gemakkelijke snack. De prijs is wat hoger dan andere opties, maar de kwaliteit en het gemak maken dit zeker een aanrader als je iets gezonds en lekkers wilt eten.

Jimena

Tasty and crunchy

The Wasa Sandwich Cheese & Chives offers a nice snacking experience. The cheese is rich and full of flavor, while the chives add some freshness. The crunchiness is what makes it soo good for a quick snack.

Y
Yasmine

5 Beoordelingen

lekker

Het was wel lekker maar een beetje aparte smaak maar toch wel een aanrader voor mensen die van nieuws proberen houden

Lisa

4 Beoordelingen

Gemakkelijk voor onderweg

De crackers zijn fijn verpakt voor onderweg en hebben een lekkere smaak. Daarnaast zijn ze goed knapperig met een zachte vulling. Ideaal om mee te nemen!

© 2025 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.