4.9 van 8 beoordelingen
Raad het aan
Parfum vrij vochtige doekjes
Deze water doekjes zachte ph waarde ideaal voor kindjes met een gevoelige huid. Ze pluizen niet na of scheuren niet snel door voor dit product zijn voor mij geen aanpassingen nodig
Al 2 jaar mijn redder
Mijn zoontje is inmiddels bijna 2 jaar oud en ik gebruik nog steeds graag deze doekjes. Erg fijn in gebruik en heel vriendelijk voor de huid.
Topproduct met frisse geur
De sticker om de verpakking dicht te houden, is goed stevig waardoor de doekjes goed vochtig blijven. De doekjes zelf zijn ook goed stevig en toch zacht, zodat die gemakkelijk in gebruik is, en toch redelijk veel vuil meeneemt bij één veeg. Met de heerlijke frisse geur van lavendel is het ook wel aangenaam.
niet mijn favoeriet
Wij hebben deze gebruikt voor de atopische huid van ons zoontje. Ze zijn bij uitstek beter dan de commerciële geparfumeerde merken, maar wij waren niet helemaal verkocht.
De beste!
Nu heb ik ze allemaal gehad van Water wipes, geen één heeft mij ooit teleurgesteld. Drogen amper uit, bevriezen zelfs in de auto (oops!). Super zacht, geen parfum en maken handjes, snoetjes en billetjes proper. Echt een aanrader!
Beste in zijn soort
Deze doekjes zijn de beste en xorden aanbevolen in de kraamafdeling, bestaat bijna volledig uit water waardoor ze zeer puur en zuiver zijn, zacht aan de billetjes en reinigen goed en verfrissend
Goed zonder meuk
De WaterWipes Soothing Clean doekjes zijn een fijne uitbreiding op het klassieke WaterWipes-assortiment. Ze zijn iets dikker en sterker dan de originele variant, met net dat extra beetje verzorging – ideaal voor ouders die op zoek zijn naar milde, maar effectieve reiniging.