WC-Eend Fresh discs mango-verse duo navulling
WC-Eend Fresh discs mango-verse duo navulling
3.5 van 11 beoordelingen
Raad het aan
Wc eend fresh discs navulling bevat 12 gel discs die het toilet reinigen en verfrissen bij iedere spoelbeurt. De fresh discs zijn een innovatief en discreet alternatief voor een toiletblok
Beoordeling
Galerij van testers
Koop nu
Stephanie

281 Beoordelingen

Toilette parfumée

Franchement je ne connaissais pas du tout ce produit pour donner un peu de fraîcheur rien qu en tirant la chasse et je suis bien étonnée du résultat, c est très efficace et super pratique, la version à la mangue n étais plus disponible mais très satisfaite de celle au citron.

J
Joana

2 Beoordelingen

wc eend

ik vindt het niet zo gemakkelijk om er een juist vrompje uit te krijgen , geur is top je ruikt het echt goed , maar als je u wc wilt uitborstelen na een grote boodschap is het ook weer weg , dus veel sneller op als een gewoon wc blokje en kost meer

H
Hanne

2 Beoordelingen

Top product

Lekker geurende disc om tegen de wc pot te 'bevestigen'. Na een paar keer proberen kreeg ik een mooie stempel uit het apparaatje. Deze ruikt heerlijk fruitig. Het enige jammer is dat je het toilet niet echt kan schrobben zonder het deeltje mee weg te poetsen. Voor de rest een fijn product om mee te werken!

Chris
Chris

112 Beoordelingen

Fris toilet

Het systeem met een druk op de buis is niet altijd even vlotje, de pad blijft wel goed zitten in de wc en bij doorspoelen komt de geur goed vrij, doch het geurtje is een persoonlijke smaak

diede
diede

35 Beoordelingen

Goed geurtje

Ik heb dit product geprobeerd op aanraden van een vriendin. Je kleeft de disc in je toilet en het ruikt heerlijk. Maar persoonlijk gebruik ik liever de klassieke wc blokjes.

189 Beoordelingen

Onhandig in gebruik

Wij hebben deze eens geprobeerd als alternatief voor standaard blokjes. De geur is wat ongewoontjes, maar niet slecht. Het systeem op zich vind ik helemaal niet handig.

F
Femke

132 Beoordelingen

Verrassend product

Speciale en vernieuwende geur, niet zo typisch voor schoonmaakproducten. Of je het een handig systeem vindt is erg persoonlijk. Ik verkies een standaard systeem.

75 Beoordelingen

Handig en milieuvriendelijk

De mango-geur is verrassend aangenaam en zorgt voor een tropisch frisse geur in de badkamer. Het is een leuke afwisseling van de standaard citroen- of oceaangeuren. De geur blijft een paar dagen goed hangen, maar kan na verloop van tijd minder sterk worden.

Diana
Diana

71 Beoordelingen

Innovatief is niet altijd waw

Innovatie is niet altijd waw. Makkelijk om aan te brengen (als je de instructies gelezen hebt) maar niet zo handig als je de toilet moet poetsen met de borstel tussendoor. De gel rondje kan je dan makkelijk zelf verwijderen en dat is spijtig... Ben toch voorstander van een iets meer klassiek systeem van WC verfrisser.

Maria

5 Beoordelingen

Proper en leuk

WC top proper , lekker ruiken en versierd

Koop nu

Zorg dat je dit product altijd bij de hand hebt! Klik hier en koop nu.

€5.95Albert HeijnKoop nu

© 2026 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.