【G&M】澳洲天然鴯鶓油維他命E保濕潤膚霜
【G&M】澳洲天然鴯鶓油維他命E保濕潤膚霜
4.2,來自 5 條評論
100%
推薦

採用澳洲天然鴯鶓油與維他命E配方,具抗氧化及抗炎特性,有助舒緩乾燥、紅腫與敏感不適。質地滋潤不油膩,深層保濕同時維持肌膚柔軟彈性,適合乾性或需要額外修護的肌膚每日使用。建議乾性皮膚使用,並適用於身體。

評論
測試員的圖庫
S
Synthia

11 評論

滋潤高易吸收

對秋冬季而言,保濕度足夠易吸收。本身有輕微濕疹沒有引起過敏,接觸傷口都沒有刺痛。 容易推開,不會有好重油膜感,沖涼後濕膚搽對乾手乾腳時,保濕效果較好。

受邀試用後的真實評論 - 免費獲贈產品 | 以上內容為本人真實意見

Sis
Sis

22 評論

australian rich moisturising cream

traditional and famous moisturing cream, perfect result for skin, best moisturize, but not yakky, freasher and smoother, suitable for every moment, better to arrange small capacity like tube or small can / bottle that can be easier to carry-on

W
Wai

6 評論

Emu oil moisturising cream

這個emu oil moisturising cream係澳洲製造,感覺成份天然,搽上皮膚滋潤得嚟又唔會笠,非常好用

Sandi
Sandi

41 評論

點可能做到咁好?

搽咗上皮膚度好似冇搽過嘢咁乾爽,但又神奇地係滋潤到皮膚!我媽從來唔鍾意搽 cream,就係唔鍾意啲 cream 笠痴痴。我就成功地氹到佢用呢盒 cream!見到佢對手滑咗好多,真係好安慰。 面呢,佢用開 Helena Rubinstein。不過老實講,鴯鶓油呢盒 cream 嘅效果好太多!佢啲皺紋淡咗好多!所以話呢,好用又啱用嘅產品,真係唔使嘥錢買名牌嘢嘅。 而我自己呢,左右手分別用兩隻產品實驗吓。左手係用平時用開嘅 cream,右手就用呢盒鴯鶓油潤膚霜。 得出嘅對比係,右手冇咗乾到刺痛嘅感覺,同埋隻手啲皮膚係明顯地白淨咗。仲有就係,本身手背上面有個傷口印,竟然好快就冇咗。 而手指關節上面啲摷皮,竟然淡咗好多!成隻手都冇咁摷,後生晒!估唔到呢盒 cream 對付皺紋嘅效果係咁 impressive。 有日大髀有部份皮膚忽然敏感,係嗰種有風吹過都痛到想死嘅敏感。我臨瞓前搽咗啲 cream 上去,瞓醒撻皮膚就好返晒啦! 我覺得佢功能上有啲似娥羅納英咁萬用,但我相信娥羅納英搽咗上手,一定做唔到鴯鶓油呢盒 cream 咁乾爽。 唯一覺得唔夠滿足嘅地方就係,搽完對手唔會好滑。當然我而家明白咗,滑都唔等於係潤。但都貪心地想有埋滑嘅效果嘛。 以後一盒 cream 就搞掂晒,唔使又眼霜、精華、面霜、hand cream、body lotion 一大堆嘢。最緊要係,鴯鶓油盒 cream 搽完唔會製造更多皮膚問題,而平時搽眼霜、面霜嗰啲好多時會搞到皮膚生油脂粒、暗瘡等等。 誠意推薦呀!

C
Ching

3 評論

適合小朋友老人家及媽媽級女士用

今次是我呢個產品,我覺得非常好!因為天氣乾燥BB身體有痕癢,用咗之後明顯冇咗紅腫! 老人家皮膚缺乏水份成日都覺得唔夠滋潤而呢款產品膩不油就算夜晚搽完瞓覺都覺得冇問題,婆婆都非常滿意!我自己本身沖完涼就用佢就覺得非常滑溜又有一浸好清香嘅氣味滿意!

© 2026 The Brand Power Company。保留所有權利。