Bioré 水凝長效保濕防曬乳

4.3 5 0 112 112 Bioré防曬乳加入獨創微米UV處方,配合水感凝體技術,給你水漾質感同時強效防曬,每天阻擋陽光中嘅紫外線傷害。佢嘅透明質地與你肌膚自然融合,絕對係完美妝容嘅必備底妝。
Bioré 水凝長效保濕防曬乳

08/02/2020
非常好用,防水效果好好。
超級好用 ,防水效果好好 ,唔會落完水一上水就溶哂 ,擦一次就可以keep成日 ,重唔會好影響膚色。
07/02/2020
又補水又好推
Biore UV防曬乳唯一要小心既可能真係得用防晒前既CREAM/GEL 啦, 試過用左油份較重既CREAM, 真係防晒幾輕盈都睇落好油
05/02/2020
水潤,突破,多功能
Biore UV防曬乳是我用過最水潤的防曬產品,質地與面霜無異,水感的滋潤度令我塗上皮膚後非常容易推開,而且作為底霜質感非常乎合,使用後再塗上粉底液會令到粉底更加貼面不乾燥。
05/02/2020
透薄 易揸 不泛白
使用簡單,搽上塊面感覺良好、透薄,容易推開,又唔會變白。應該會再買黎使用,價錢都尚算可以,一百蚊內有交易。
04/02/2020
watery
it's watery, smells nice and I like it. But I am not sure if this product can protect my skin well
超易推,好似水咁樣
超易推, 很水狀, 不笠, 不厚重, 一搽完上臉再輕輕拍, 已經覺得好似冇搽過野咁爽, 而且唔會有陣好假既香味~
水潤 舒適 不黏
Biore UV防曬乳給我水潤的感覺,十分舒適,沒有黏稠感。用後不會如其他防曬有黏黏的感覺,值得推薦~
薄透 清爽 水感
首次使用非常有驚喜, 從沒有想像過防曬可以如此水潤, 好薄透貼面. 而最重要的事, 好易推開, 唔會起"擦膠碎", 塗上防曬後再化妝都完全冇難度. 即使使用全日, 亦不會像有些防曬品, 半天左右就會全面泛油, 全日都能保持清爽. 用完一支之後, 我相信我會再買 :) 如果可以推出更高防曬度便更好, 因為夏天就到, 如果可以有如此薄透清爽又高防曬度嘅產品, 一定會係熱愛戶外活動嘅 女士們嘅一個佳音.
易推、有水感、有效
此款防曬乳液易推,很適合夏天使用,沒有油膩感覺,用後感覺水嫩,而且維持時候持久,不會容易甩,又不傷皮膚。
Biore UV防曬乳是100分水感防曬
Biore UV防曬乳是100分水感防曬,防曬乳透明不泛白,易推不黏笠,面霜般的水感防曬,沒有出現流白汗的問題
02/02/2020
正,好用,易推。
瘋狂回購的Biore UV防曬乳 吾知大家有冇跟我有同一個問題😍 好驚d 防囇係好難推,推到”一達達”😖 但Bioré 水凝長效保濕防曬乳就吾會有呢個問題🤫 因為佢係超級水潤,易推,吾黐笠😝 所以我係瘋狂不停回購呢枝防曬乳☀️ 不論係春夏秋冬都要防曬🌫☀️🍂⛄️ 所以係要推薦俾大家😍👍🏻
02/02/2020
易推開,不黏笠,塗上皮膚後感覺有層膜咁
Bioré 水凝長效保濕防曬乳易推開而且不黏笠,塗上皮膚後感覺有層保水膜咁(但不會黏笠),塗上後亦都令皮膚更加水潤柔滑(冇咗皮膚嗰種暗啞色).相信Biore UV防曬乳防曬能力頗高,因為有SPF50+及PA++++.以前用開另一款防曬乳,今次試用後可能會轉用Biore UV防曬乳.
01/02/2020
價錢大眾化,質感都算透簿,容易推,唔會太笠
Biore UV 防曬乳用完感覺,質地透簿,唔會好笠,容易搽,出汗都唔會有白色,最緊要價錢大眾化,唔會貴,好多零售商店都有買
31/01/2020
水潤 不黏稠 透薄
BIOTE UV防曬乳整體表現極出色。質地不黏立,使用後皮膚好水潤,用於面部不會出油感覺好透薄。極力推薦!
31/01/2020
有水感 容易攜帶 方便
我認為使用後會讓我自己的皮膚感到很保濕,而且有提亮的感覺。讓我覺得很舒服的是它是適合敏感肌使用的沒有任何酒精成分。

問答

有一個關於此產品的問題? 在下面提問或回答,互相幫助更好地購買。

正在加載