LEGO® DOTS可愛香蕉筆筒

4.7 5 0 16 16 用這款LEGO® DOTS可愛香蕉筆筒套裝創造些許樂趣!組裝筆筒,接著開始設計,使用和裝飾這款實用的LEGO® DOTS 可愛香蕉筆筒手工藝組合來激發孩子們的無限創造力。 <br><br> 這款檯面收納小物可快速組裝,内有黃色嘅香蕉造型筆筒,以及許多色彩繽紛嘅裝飾用顆粒。此套裝設計起來既容易又直接,還提供孩子一張畫布,讓她們可以在上面反覆探索表現自我的方式—其中包括利用顆粒裝飾成 3 種不同面部表情,比如:開心的表情,眨眼睛的表情和脾氣暴躁的表情 - 適合有趣的日常遊戲時間。選擇顔色鮮明且帶著笑意盈盈嘅快樂香蕉,然後轉換造型,將它變成一個怒氣衝衝,斑斑點點的老香蕉,創造全新作品。 <br><br> 這款檯面收納小物非常適合您女兒的游戲玩樂時間! <br><br>
LEGO® DOTS可愛香蕉筆筒

09/03/2022
啟發性玩具
這個不但可以促進父母與子女之間嘅關係,還可以增加小朋友嘅思維!係一個不錯的玩具!會推薦給身邊的朋友和親人!
03/03/2022
創意積木好好玩
這款積木很適合小朋友在家時玩,玩完後可用作筆筒,放在小朋友的房間。既可作裝飾,又可令小朋友能展示她的作品。
03/03/2022
好玩實用的玩具
積木細細粒又七彩繽紛,而且砌完不但可用來裝飾,也可用來放小朋友的文具。附設多種裝飾,隔一會又可拆掉再重砌。
01/03/2022
增進親子感情的活動
又可以有得玩,又有得用,不過我製作時候要小心,小朋友唔好當糖食咗,整體都好好玩可以發揮創意,顏色豐富。
01/03/2022
LEGO DOTS可愛香蕉筆筒既好玩又實用
LEGO DOTS可愛香蕉筆筒既好玩,又實用。小朋友好鐘意玩,砌完可以直接當筆筒用,小朋友大愛。喺疫情唔可以出街期間,小朋友可以砌下Lego消磨下時間
益智實用積木遊戲
一款具益智又實用的積木遊戲,遊戲與生活相結合,完成作品後又可以隨時使用,非常滿意。Lego積木可以充分表現她們的想象力,無限的自由發揮,小朋友在搭建的過程中,不斷進行優化,自由創作。
小朋友創意啟發
本身我個女好喜歡畫畫, 佢好享受整個過程, 除咗跟說明書步驟砌出筆筒, 可以鍛鍊佢跟隨指示, 砌完之後亦可以用唔同細小色塊砌出唔同圖案, 啟發創意. 個套裝亦包埋個顏色分類盤, 可以用嚟放其他 lego. 個蓋同盤如果可以選用啲厚身啲嘅物料會更好. 個筆筒亦好實用. 呢家放咗係佢張書枱. 我個女話個筆筒望落好怕醜好得意~
Lego香蕉筆筒
筆筒包裝精美,附有分隔盒用來分開不同顏色的lego,又附上一個方便拆卸的小工具,十分貼心。。。。 小朋友可以按自己喜好砌出不同圖案,樣貌,有獨特風格的筆筒,既實用又好玩。小朋友按自己喜好砌出筆筒後非常有成功感,亦會不時更換筆筒上的設計。但略嫌筆筒的內容量實在太小,只可放4~5支筆不太實用,而且正方型的內竉不太好用,若改為圓型會更實用。另外若可分層裝擦膠就更好。 建議裝飾的小粒可以多做幾個型狀及顏色,可以讓小朋友有更多發揮空間。
26/02/2022
DIY, 發揮創意
Lego 一直都係發揮創意的玩具,這個筆筒是實用又好玩,而且色彩繽紛,又可以訓練手指肌肉的靈活性,同時我又可以陪小朋友一齊練習色彩的分類及組裝的樂趣
26/02/2022
停課期間最佳親子活動
砌嘅過程中可以教小朋友跟住指示去咗,而砌完之後小朋友可以用嚟放筆,令到小朋友好有滿足感,砌好之後小朋友仲介紹俾家人知係佢砌,砌完可以放筆,好有成就感
抗疫必備玩具
因為疫情經常要留喺屋企,又唔想小朋友成日對住iPad, 呢種玩具啱晒,可以玩好耐,又可以鍛煉小朋友手腦協調
25/02/2022
可發揮創意、藝術天分的筆筒
大約一年前接觸到LEGO®️DOTS系列,雪嵐寶寶與媽媽便愛上它💕,這系列產品除咗可以發揮大人和小朋友的創意、藝術🤡天分之外,仲好實用,有唔少產品砌完之後都可以用得到,例如👜手袋掛飾、🔑鎖匙扣、手帶、紮頭髮橡筋等等,今次我哋仲發現咗個可愛🍌香蕉筆筒添😙 呢個產品非常好,送埋個盒比你,可以將唔同顏色🎨嘅LEGO®️DOTS分類,仲有一個好簡單、清晰嘅說明📄教我哋去砌個筆筒,雪嵐寶寶可以自己跟住一個一個嘅步驟去砌,最後就發揮創意,用色彩繽紛嘅LEGO®️DOTS裝飾筆筒,雪嵐寶寶完成之後,好有滿足感😎
趣味玩具一試至知
試玩完樂高DOTS可愛香蕉筆筒,覺得很有趣味,可以令人思考,不但只是玩具,令人腦筋靈活,思想清晰,與家人有個美好時刻。
發揮創意的lego
包裝精美, 盒子有分隔, 可以依顏色分類擺放 附有說明書, 步驟簡單易明。10分鐘左右可完成 有不同顏色、形狀的LEGO配件, 可以拼砌出不同的圖案, 豐富香蕉筆筒的外觀 特別附有一把藍色"小鑰匙", 可以輕易取出LEGO配件
25/02/2022
疫情好玩意,優質親子活動
一直都有買唔同主題既LEGO玩具畀小朋友玩,可以練習手眼協調同建構,不過一直都係大大舊既,今次依款係細細粒既小LEGO,開頭都擔心玩唔掂,最怕玩到一地都係,又唔知點收拾,但依款好好,有個大大個分好一格格既有蓋盒,玩完可以收返埋,仲可以用黎練習分顏色添~

問答

有一個關於此產品的問題? 在下面提問或回答,互相幫助更好地購買。

正在加載