Anlene Gold

4.8 5 0 127 127 As we age, movements get harder. Our bones , joints and muscles deteriorate and affect our mobility to perform daily activities. Don’t get left behind in life's important moments. Let’s move with better flexibility and strength today.<br><br> Anlene Gold is scientifically formulated with MFGM Active<sup>TM</sup>, higher protein, collagen and no added sugars. Drink 2 glasses a day and feel the improvement today!
Anlene Gold

Reviews

29/11/2019
terbaik , mudah dan lazat
anlene gold memberikan kekuatan tambahan dalam pergerakan harian ibu bapa saya dalam menjalani kehidupan seharian mereka. selain ia memberi rasa yang enak dan kekal aktif dan terus cergas. #htcmyxanlenegold #AnleneGoldMY #hometesterclubmy
29/11/2019
good for health
A good health drinks for elderly. My mom now look stronger & not easy tired.
29/11/2019
anlene gold susu terbaik
setelah ibu saya mencuba susu anlene gold ibu selalu merasa bertenaga dan sangat suka dengan rasa nya. dan kami telah membeli susu anlene untuk d jadikan minuman harian ibu saya setiap pagi dan malam
28/11/2019
Susu Anlene gold terbaik..
Susu Anlene adalah Susu terbaik yg sya pernah minum selama Hidup kat dunia ini..sya pasti Akan membelinya di masa Akan datang..
28/11/2019
Tasty, healthy, stronger
Aside that it taste great y, the benefits are wonderful. My mom feeling stronger and healthier. Easiest way to have a better life.
28/11/2019
Healthy, delicious and nutritious.
My mom is a cancer survival.. She drinks anlene during her treatment n that gave her more energy to go through all the radiotherapy n chemotherapy.. Thanks anlene!
28/11/2019
HEALTHIER, IMPROVING, PERFORMANCE
Switched and try the Anlene Gold, surprisly it was work very well with improved my both parents health and daily perfomance, they feel less tiredness and felt energetic compared to others health supplements. It was improved and stronger parent's knees and joints performance, muscle and energy neither walking nor hiking. No doubt Anlene Gold is a very good all time supplement drink for my parents.
26/11/2019
quliti harga berpatututan
ibu dan nenek saya mengalami patah tulang dan juga kurang kalsium untuk tulang.sejak minum Anlene gold,nampak perubahan walaupon tidak banyak perubahan tetapi ada peningkatan dalam pergerakan.saya bersyukur anlene gold dapat membantu ibu dan nenek saya.
26/11/2019
Caring, healthy and value
Not only Anlene Gold taste good but it indeed increases the strength of my father where he can exercise and move easier after 4 weeks trial consuming it daily. The impact is very obvious that he's taking less afternoon nap and doing more outdoor activities such as gardening, cycling, evening walk around the nearby park and so on. Will definitely continue to purchase Anlene Gold for my dad to consume with all the positive changes above. Highly recommended for everyone who want to have an active lifestyle.
26/11/2019
kuat segar cergas
perubahan ketara yang saya nampak pada ibu saya selepas minum secara konsisten Anlene Gold ialah nampak sakit lutut perlahan2 dan kini menyapu pun dah tak de nak membongkok lagi.. malah bertambah sihat dan bertenaga.yang paling penting ibu saya suka aroma susu ni #htcmyxanlenegold, #AnleneGoldMY #hometesterclubmy
25/11/2019
good for health
After I try this Anlene Gold movements get easy. My bones, joints and muscles getting well and strong. I will in recommand to my friend and love family.
24/11/2019
Sedap bertenaga aktif
Saya mengalami gastrik batu karang selepas minum susu Anlene gold kesihatan saya makin baik dan gastrik makin berkurangan
23/11/2019
Very good
Very good and sangat sedap rasanya tidak manis sangat
22/11/2019
Strong energy healty
Saya,isteri dan ibu mertua pertama kali minum susu anlene gold ni. Sedap, rasa dan bau vanilanya memang sedap. Bila minum panas, mampu mengenyangkan dan menambahkan kekuatan pada badan terutama untuk ibu mertua saya yang memang berusia lanjut bagus untuk mengekalkan kesihatan diri dan tulang...Isteri pun turut terjebak suka dengan anlene ni,katanya tidak muak...
22/11/2019
Beri tenaga & sedap
Alhamdulillah ibu saya memberikan feedback yang baik, rasanya juga sangat sedap. Terima kasih #hometesterclubmy kerana memberi peluang kepada saya untuk menghadiahkan #AnleneGoldMY pada ibu saya untuk dicuba #htcmyxanlenegold terbaikkkkk

Testers' gallery

Q & A

Have a question about this product? Ask or answer below, and help each other buy better.

Loading...

Similar products