4.4 5 0 41 41 <ul><li>Removes all non-waterproof makeup<li> <li>Enriched with royal jelly and hyaluronic acid to keep skin moisturised after wash</li> <li>Leaves your skin soft and smooth with refreshing orange floral fragrance</li></ul>
  • 4.4 from
  • 41 Reviews

Reviews

06/11/2019
Excellent Product
The price is cheap. It removes my eye makeup easily plus I don't need to double cleanse and easy to bring to travel.
15/03/2019
Berkesan untuk waterproof makeup
Good cleanser, selalu saya pakai bila dah malas sangat nak cuci makeup pakai cotton.. 1st wash dengan cleanser biore, kemudian saya double cleanser dengan facial wash yang lain.. muka x rasa kering pon pas cuci..
22/02/2019
Get it everywhere
This is the best product for make up remove i have ever tried. The travel pack is easy to find in everywhere, eg 7-11 or Watsons or Guardian. Always the best choice when i forget to bring my makeup remover or face wash.
05/10/2018
facial wash
Saya guna produk ni utk cuci makeup saya. Result dia best, sbb cuci tuh clean je, rasa licin je kulit. Saya guna dua pencuci nak cuci kulit saya, since pki makeup , so first guna biore, baru pencuci muka lain.
04/07/2018
Biore not really clean deep. Bad product ever as it leaves face oily too after cleansing.
18/12/2017
BIORE MAKEUP REMOVING FACIAL FOAM ni memang sentiasa ada dalam beg telekung saya. Setiap kali nak solat, saya akan basuh muka dulu untuk hilangkan makeup. Sangat senang untuk tanggalkan makeup. Jimat masa.
23/11/2017
Sangat2 berkesan untuk kulit wajah anak perempuan saya..
25/10/2017
Sebelum ni kalau mencuci muka mesti ada sisa mekap semasa memakai toner tapi sekarang dgn Biore Makeup Removing Facial Foam ni kulit saya lebih bersih dan lembut selepas setiap kali mencuci muka.
22/10/2017
Biore Makeup Removing Facial Foam is a wonderful product and definitely must try as it helps to remove the make up and dirt on my face. The price also reasonable and very nice to use it all the time. The facial foam is very mild and has a great pleasant smell. It leaves my skin smooth and soft with the fresh feelings. Now my skin can breathe freely and there's no more oily face too. I love the great packaging as it very nice and convenient to use the tube. I can even bring along during travelling as I can use it anytime I want. It does not irritate the skin and safe to use. Try it and feel the difference.
17/10/2017
The best makeup remover!!Biore Makeup Removing Facial Foam makes my skin soft and smooth with refreshing orange floral fragrance. Really works to my skin and can removes all non waterpfoof makeup easily. Great and effective👍👍👍👍
06/10/2017
Senang mencuci muka dengannya.. Sekali cuci jer dah hilang semua kesan mekap. Tak akan cari yang lain dah.
03/10/2017
pembersih makeup ini sangat membantu untuk menanggalkan makeup saya terutamanya di bahagian mata
19/09/2017
Sebelum ni kalau mencuci muka mesti ada sisa mekap semasa memakai toner tapi sekarang dgn Biore Makeup Removing Facial Foam ni kulit saya lebih bersih dan lembut selepas setiap kali mencuci muka.
12/09/2017
Saya sangat suka pakai Bioré makeup removing facial foam ni.. kenapa? Selain membersihkan muka ia juga bole dibuat scrub yang bole melicinkan kulit dari sel2 mati dan membuat kulit muka lebih segar...jangan ragu2 untuk mencuba!!
11/09/2017
Menanggalkan make up sekaligus mencuci muka. Kulit lembut dan segar selepas mencuci muka. Mudah!

Q & A

Loading...

Similar products