4.5 5 0 70 70 Craving for chocolate? Enjoy your favourite sweetness with Cadbury Dairy Milk Honeycomb and Nuts. With the sweet and crispy bits of nuts and honeycomb, delight your taste buds every bite.
  • 4.5 from
  • 70 Reviews

Reviews

9/8/2019
Coklat kegemaran ank sy
Anak sy sgt sukakan coklat cadbury ini... coklat yg sedap dinikmati tidak kira waktu dan ketika.. bar coklat yang besar sesuai dikongsi bersama keluarga..juga boleh dijadikan hadiah utk kawan2..😘
20/3/2019
Cadbury Dairy Milk Honeycomb and Nuts
This is my new favorite Cadbury chocolate bar. I'm so glad they come out with this bar. Because I'm a big fan of Cadbury's Crunchie
18/2/2019
HONEY AND NUT BETUL-BETUL TERASA
CADBURY HONEYCOMB AND NUT ni paling digemari sumac dah saya kerana setiap bite terasa kemanisan madunya! yummy
31/10/2018
Sweet Chocolate
My favourite chocolate brand, but this flavour are too sweet for me. I more prefer the one with raisin and nuts
23/9/2018
Nice one
It nice for my wife however its a bit too sweet for both of us. But she did finished it. U just need a little bit more time with this one as it very very sweet
3/8/2018
Yummy 😋 Its my all time favorite snack. Must have one in my handbag.
26/7/2018
Cadburry memang sangat sedap tapi perisa ini masih belum saya rasa lagi yang pasti perisa baru dari cadburry memang tidak pernah menghampakan .
4/7/2018
My favourite all the times. The taste okay. It is ready to serve. Convenient to eat.
19/5/2018
I am a fan of Cadbury Crunchie hence i know i am going to love Cadbury Honrycomb and Nuts. The crunchie bits of honey compliment the taste of the nuts. The milk chocolate, smooth and creamy! Oh my...i am craving for one now!
13/2/2018
This is so so good! It has a really good crunch, not sticky like the usual honeycombs are in a chocolate bar. If you don't like honeycomb before, you are going to love it. It's my new favorite from Cadbury!
27/12/2017
sangat sedap. makan hari hari pun boleh. famly saya sangat2 gemar
26/12/2017
tak boleh nak 'move on', produk rebutan kami sekeluarga apalagi restock dalam peti sejuk pun mesti x sempat makan sebab ada yang dah 'cop'. Seriusly cadbury baru ni sedap dan setiap gigitan serta kunyahan itu membuat ketagih
15/11/2017
Saya memang penggemar coklat..Rasa yang sangat sedap dan tidak sabar untuk makan coklat ini lagi..Kacang rangup bersama madu yg manis..Memang menyelerakan..Anda juga harus mencubanya..
9/11/2017
Coklat kegemaran, dan kegemaran kami sekeluarga. Love it..
5/11/2017
i really love this cadburry because it remind me the chrunchy cadburry bar which more chocolate than the honeycomb

Testers' gallery

Q & A

Loading...

Similar products